Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goskom99

KOCHANI PROSZE POMOZCIE !!!! Neurastenia

Polecane posty

Gość goskom99

Otoz moj problem jest dosc skomplikowany,gdyz nie wiem czy jest tu ktos z takim przypadkiem jak ja...! Mam stwierdzona NEURASTENIA: jest to szybkie wyczerpanie ukladu nerwowego. Od 5 miesiecy nie mam sily na nic,nic mnie nie cieszy,znajomych omijam szerokim lukiem,nie chce rozmawiac przez telefon z nikim, tzn moze tak...,nie odbieram zadnych telefonow,nie nawidze siebie za wszystko,czesto placze,mam trudnosci seksualne,obnizona koncentracja........martwi mi to,ze zmuszam sie do zycia normalnego jak gotowanie,sprzatanie,pojscie do pracy, ale kazda czynnosc mi sprawia trudnosc.od 3 miesiecy biore Promolan,ale po nim tylko caly czas spie,gdziekolwiek jestem,np w autobusie,w sklepie i nie moge sie doczekac kiedy sie poloze w domu spac.Jestem po prostu nie do zycia. Poszlam do lekarza i powiedzialam co sie ze mna dzieje,poprosilam o zmiane lekow.Powiedzialam,ze potrzebuje zastrzyk energi i przepisal mi FLUOXETIN. czy ktos bral ten lek i czy jest lepszy od PROMALONU-?czy on naprawde mi doda zycia ?

Gość goskom99
nikt mi nie jest w stanie pomoc ?