Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z was uprawiała seks z jakimś znanym facetem ?

Polecane posty

Gość gość

politykiem, aktorem, celebrytą, biznesmenem a'la Kulczyk, sportowcem itp ?

Gość gość
ja wobrażni każdego z nich juz przeleciałam :P

Gość gość
nie podrywał na portalu erotycznym daaawno temu pewien polityk, miałam wtedy 18 lat, on teraz jest znanym facetem, nalezy do PIS (zaden minister, ale znane nazwisko, taki młody cwaniaczek przemądrzały) jak sobie pomysle co on mi wtedy pisal...a teraz rżnie niewiadomo kogo haha

Gość gość
ja spotykalam sie przez rok z Rafałem Cieszyńskim. nie wiem, czy kojarzycie ;)

Gość gość
jasne, źe tak, to jest dość znany aktor, pokazuje się w serialach i innych produkcjach

Gość gość
ja nie, ale znam taką jedną Monikę,laskę robiła Billowi:-D

Gość gość
No jasne.Rysiek z klanu jest dobry i bracia m Mroczkowie.Wielcy ludzie.

Gość gość
Tak. Ja przez 1,5 roku bylam w zwiazku z Radkiem Majdanem zanim stal sie taki sławny ale to byla pomylka i ani on ani ja sie do tego nie przyznajemy. Zycze mu powodzenia

Gość gość
Nic z tych rzeczy, no, chyba, że w marzeniach, hahaha... Ale tak poważnie, to poznałam osobiście i przez internet kilku znanych Polaków. Nawet mało brakowało, a miałabym dziś w rodzinie znanego żużlowca, reprezentanta kraju. Wierzę w to, że gdy piszę z daną gwiazdą na portalu społecznościowym, to odpowiada mi faktycznie ona, a nie jej agent lub ktoś tam wynajęty. O autografach, które są wysyłane pocztą, krążą legendy, że podpisuje je (swoje zdjęcia, plakaty, itp.) ekipa wynajętych ludzi. Uczą się "parafki" i robią to za zgodą danej osoby popularnej. Dlatego-cieszę się, że było mi dane poznać osobiście kilku znanych i lubianych ludzi świata sportu i showbiznesu. Ale gdyby "trafił" mi się seks z kimś takim (już się nawet "nakręciłam"-z kim, hahaha), to chyba oszalałabym z radości, mimo, że byłoby to, poniekąd, dziecinne i próżne... Ale osoba znana, popularna, to też człowiek, jakby nie patrzeć. W każdym bądź razie-nie spotkałam i nie spotykam się z żadną gwiazdą na seks ... Hahahahah, to dobry temat!

Gość gość4imp
Nie. :( Ale spałam z bratem znanego piłkarza, więc było blisko. Genetycznie bliziutko... 😴

politykiem, aktorem, celebrytą, biznesmenem a'la Kulczyk, sportowcem itp ?

Ala Kulczyk to raczej bizneswoman . To w koncu pytasz o babe czy o chłopa?