Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna nie chce sie całować ani seksu

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Jestem z moja dziewczyną 1,5 roku. Kochamy sie bardzo, ale ona sie nie chce ze mną całować, a o.seksie moge zapomnieć ( sama tak mówi) Na początku jakk w każdym związku było pięknie, teraz już tylko buziaki i jeszcze sie musze prosić. Seksu nie było i nie będzie bo ona nie chce. Mówiła że z seksem chce poczekać ok rozumiem ją, ale jesteśmy juz ze sobą prawie dwa lata i za każdym razem mówi ze mam jej dac spokój ze jestem głupi itd Bardzo ją kocham nie wyobrażam sobie Życia bez niej, ale ja mam 23 lata i mi sie chce seksu. Strasze ja że pójdę na d***** a ona too sobie idź. Ona ma 20 lat i jej związek ze mna jest najdłuŻszy... jest dziewicą. Było kilka zabaw ale jak juz sie rozkrecalo to brała rękę i mówiła koniec...

Gość gość
może chce czekać do ślubu? jest wierząca? albo aseksualna jakaś.. w każdym razie nie powinna Ci mówić,że jesteś głupi,to brak szacunku z jej strony :O

Gość gość
Skoro mówi żebyś szedł, to idź. A serio - ty normalny jesteś? Półtora roku dajesz sobą zamiatać podłogę? Pozna lepszego od ciebie to da mu na drugiej randce a ty będziesz dalej czekał na buzi. Sucker.

Gość gość
pozna sobie normalnego faceta a nie takie *****cza jak autor tematu.

Gość gość
Półtora roku bez seksu, faktycznie roochacz jak c***j