Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I kto teraz kłamie?

Polecane posty

Gość gość

Kto?

Gość gość
Napewno nie ja.

Gość gość
ja

Gość gość
To dlaczego kłamiesz?

Gość gość
jeszcze ku/rwo nie zrozumiałaś? s/pi/e/r/da/la/j!

Gość gość
kłamię bo już nie wyrabiam fizycznie i psychicznie

Gość gość
Jak ty sie do mnie odnosisz?!zeariowałeś?!k***y są w birdelach a ja kesyem.porządna!takiej niewinnej i czystej w tym temacie jak ja to ze świecą szukać.Obrażasz mnie.Jesteś taki sam jak to chamidło z ktorym zyję..jak mozna własnym dzieciom kromki chleba odmawiać .To ze on jesc nie lubi to nie znaczy ze ja i one też nie musimy.Z bolem serca sie patrzy na takie dzieci i nawet płacz prozby i blagamia nie ponagają.Najgorsze jest to jak matka nie ma jak dziecka zoatawic by isc do pracy.Na szczescie to juz przeszlosc już jest troszynke lepiej...ale sama miałam z dzieckiem na reku tylko 38 kg przy tym chamie.Schudłam do roku 20 kg.Nie wyobrazasz sobie co to za meka gdy trzena dwpic sie i troic by zrobic cos do jedzenia dzieciakom czy sobie a nie ma z czego ..gdy z tego powodu jeszcze zostaję pobita bo chciałam tylko miec z czego obiad ugotować.Co mam zrozumieć.?

Gość gość
Jak ty sie do mnie odnosisz?!zwariowałeś?!k***y są w burdelach a ja jestem.porządna!takiej niewinnej i czystej w tym temacie jak ja to ze świecą szukać.Obrażasz mnie.Jesteś taki sam jak to chamidło z ktorym zyję..jak mozna własnym dzieciom kromki chleba odmawiać .To ze on jesc nie lubi to nie znaczy ze ja i one też nie musimy.Z bolem serca sie patrzy na takie dzieci i nawet płacz prozby i blagamia nie pomagają.Najgorsze jest to jak matka nie ma jak dziecka zoatawic by isc do pracy.Na szczescie to juz przeszlosc już jest troszynke lepiej...ale sama miałam z dzieckiem na reku tylko 38 kg przy tym chamie.Schudłam do roku 20 kg.Nie wyobrazasz sobie co to za meka gdy trzena dwpic sie i troic by zrobic cos do jedzenia dzieciakom czy sobie a nie ma z czego ..gdy z tego powodu jeszcze zostaję pobita bo chciałam tylko miec z czego obiad ugotować.Co mam zrozumieć.?Nawet teraz syn sobie dorabia bo od niego grosza nie ma..szok zeby taki mlody misiał pracować..ja mu nie karzę..boli mnie to.

Gość gość
Ja też grosza z niego nie mam..a chamidło przed ludziami swiętoszka udaje.O leczeniu zebow i receptach nie wspomnę.Nie wiem co by było gdybym nie pracowała.Też już fizycznie i psychicznie nie wyrabiam.

Gość gość
Nawet nie próbujesz mnie zrozumieć.