Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co mam myśleć o moim śnie.. Pomocy..

Polecane posty

Gość gość

Śniło mi się że miałam jechać na imprezę ale byłam już tak pijana że mój chłopak mnie zabrał do siebie.. A znajomym zacieły się drzwi w samochodzie. I jakieś auto się zatrzymało, a drugie prawie w nie uderzyło.. Jego dom znajdował się zupełnie gdzie indziej, na jego podwórku robiłam panierkę do kurczaka a później je robiłam. Psy chciały mi je zabrać ale broniłam i wtedy pojawiła się siostra mojego chłopaka i moje dwie siostry i zaniosłyśmy je do kuchni. Po chwili moje siostry znikły i zbierałam zakrwawione żyletki ze stołu.. A na koniec byłam już za granicą i mój chłopak wysłał mi zdjęcie płonącego domu, a u mnie wtedy zaczęło się palić wszystko.. Nie wiem co mam myśleć o tym śnie.. ;( ;(

Gość gość
Alfonsów – wieś w Polsce położona w województwie mazowieckim, w powiecie płockim, w gminie Słubice W latach 1975-1998 miejscowość administracyjnie należała do województwa płockiego.

Gość gość
Tule nie bój sie :*

Gość gość
Ogień to złodziej. Zawsze mi się sprawdzalo. Reszty nie wiem. Nie jestem w tym dobra. Może wejdź na jakieś forum ezoteryczne?

Gość Turkuć
Zajrzyj do sennika.