Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie zachowanie sugeruje że facet chce mnie tylko przelecieć?

Polecane posty

Gość gość

Znajomość internetowa, która trwa już dwa miesiące. Rozmowy telefoniczne, smsy. Od czasu do czasu facet rzuca jakąś aluzję lekko erotyczną, niby zartem. Pyta się czy jestem już w łóżku, czy w piżamie gdybym podjęła temet to czuję że był by gorąco. Czy to swiadczy od razu o tym że on myśli tylko o jednym i lepiej to zakończyć już teraz?

Gość gość
Każdy facet myśli tylko o tym żeby przelecieć kobietę, inaczej nie zawierałby znajomości. Dlatego Bóg wyraźnie powiedział, że seks jest tylko w małżeństwie. Jak chcesz się puszczać jak d****** które daje na lewo i prawo to twoja sprawa.

Gość gość
Czasem facet mówi wprost czasem na te tematy milczy a urabia kobietę

Gość gość
" Czy to swiadczy od razu o tym że on myśli tylko o jednym i lepiej to zakończyć już teraz? " x poszukaj se geja - frienda.

Gość gość
08:01 Nie zrozum mnie źle, lubie też seks ale nie chcę trafić na faceta który szuka tylko seksu. To mnie nie interesuje. Fajnie że takie ma myśli ale wydaje mi się że nie powinien o tym pisać szczególnie że znjamość jest bardzo świeża i nie poznaliśmy się jeszcze face to face.

Ile masz lat? Jak dla mnie to facet po prostu flirtuje z Tobą. O niczym to nie świadczy. Nie bądź za bardzo uprzedzona. Jak jesteś nim zainteresowana to polecam także z nim w ten sposób popisać. Może Ci się zacznie podobać jeszcze bardziej. ;) powodzenia

Gość gość
wisienka Nie ten etap jak dla mnie żeby w taki sposób flirtować. Nie chcę się sparzyć. Flirt tego typu czemu nie, ale to chyba po zapoznaniu. Tylko czy to faktycznie jest niewinny flirt czy może facet tym chce zasugerować czego chce?

Gość gość
no bez jaj. gadacie od 2 miesięcy a facet "od czasu do czasu" rzuca jakąś w sumie bardzo delikatną uwagę która ma seksualny podtekst a tobie to przeszkadza to tylko gej-friend wchodzi w grę. zresztą gej-friend też by gadał o seksie, pewnie nawet częściej tyle że jest gej więc nie chciałby z tobą.

Gość gość
tak niby delikatne są te uwagi, ale myslę że gdybym dała się wciągnąć w ten rodzaj flirtu to mogło by się za bardzo rozwinąć. Dlatego nie chcę w ten sposób flirtować, jeszcze nie teraz.

Gość gość
no chyba że masz 15 lat. o tym nie pomyślałem. to wtedy faktycznie lepiej przerwać tę znajomość.

Skoro to nie ten etap dla Ciebie to zmaiast nam to tutaj pisać napisz tak do niego. I po problemie. :-)

Gość gość
"Dlatego nie chcę w ten sposób flirtować, jeszcze nie teraz" x spoko, to se gej frienda poszukaj, tak jak pisałem wcześniej.

Gość gość
"Skoro to nie ten etap dla Ciebie to zmaiast nam to tutaj pisać napisz tak do niego. I po problemie." x ta, i dorosły, normalny facet na pewno to "zrozumie" że laska po 2 miesiącach rozmów "nie jest gotowa" nawet na delikatne flirty. bo to dla niej "nie ten etap". a na to żeby z nim pójść do łóżka to pewnie będzie "gotowa" po 2 latach chodzenia za rączkę.

Gość gość
aha czyli dla was to normalne? ja się z takim czyms się nie spotkałam wcześniej, taki flirt był owszem ale już po pierwszych randkach

ta, i dorosły, normalny facet na pewno to "zrozumie" że laska po 2 miesiącach rozmów "nie jest gotowa" nawet na delikatne flirty. bo to dla niej "nie ten etap". a na to żeby z nim pójść do łóżka to pewnie będzie "gotowa" po 2 latach chodzenia za rączkę.××××××× Akuratnie mnie to już nie interesuje czy zrozumie czy nie. Skoro autorka pisze na kafeterii o takim "problemie" to na pewno nie odpisuje mu na te jego smsy tym samym. Jak facet jest bystry to sam się zorientuje co i jak. ;)

ta, i dorosły, normalny facet na pewno to "zrozumie" że laska po 2 miesiącach rozmów "nie jest gotowa" nawet na delikatne flirty. bo to dla niej "nie ten etap". a na to żeby z nim pójść do łóżka to pewnie będzie "gotowa" po 2 latach chodzenia za rączkę. Akuratnie mnie to już nie interesuje czy zrozumie czy nie. Skoro autorka pisze na kafeterii o takim "problemie" to na pewno nie odpisuje mu na te jego smsy tym samym. Jak facet jest bystry to sam się zorientuje co i jak. ;)

Gość gość
wisnienka czy ty naprawdę myślisz że jak ktoś nie chce z obawy rozwijać takiego flirtu to znaczy tylko tyle ze cnotka niewydymka ? jeżeli on ma takie samo podejście jak ty to droga wolna, niech szuka bardziej otwartej dziewczyny, która wskoczy mu do lozka na pierwszym spotkaniu

Gość gość
" jeżeli on ma takie samo podejście jak ty to droga wolna, niech szuka bardziej otwartej dziewczyny, która wskoczy mu do lozka na pierwszym spotkaniu " x całkiem słuszny wniosek. to nie 19 wiek żeby trzeba było przez rok "uderzać w konkury" do panny. a jeżeli autorka tego oczekuje to mam nadzieję że chociaż jest dziewicą bo inaczej to sobie tego nie wyobrażam.

" jeżeli on ma takie samo podejście jak ty to droga wolna, niech szuka bardziej otwartej dziewczyny, która wskoczy mu do lozka na pierwszym spotkaniu " x całkiem słuszny wniosek. to nie 19 wiek żeby trzeba było przez rok "uderzać w konkury" do panny. a jeżeli autorka tego oczekuje to mam nadzieję że chociaż jest dziewicą bo inaczej to sobie tego nie wyobrażam.×××××× × No wiesz kochana dla mnie mały flirt to zdrowy flirt. Nic więcej. Znacie takie powiedzenie "krowa która dużo muczy mało mleka daje". Tak jest ze mną i z flirtem. ;) I nigdy bym nie wskoczyła facetowi do łóżka. Mam i miałam tylko jednego partnera mam nadzieje że już tak będzie na zawsze. ;) mimo to flirtu czy takiego pisania nie uważałam nigdy za zło konieczne (oczywiście nie będąc w związku). A gdy ktoś naprawdę posunął się za daleko to delikatnie trzeba było tego kogoś ugasić. ;) w takim pisaniu tez są oczywiście jakieś granice której nie wypada przeskoczyć . I mądry chłopak na pewno o tym wie. I dopiero gdy się z nim spotkasz będziesz mogła naprawdę ocenić jego zamiary. Może się okazać że w realu jest mega nieśmiały. Tez tak się zdarza. Więc jeszcze raz powodzenia .