Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie dodatki do chabrowej sukienki?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Mam problem z doborem dodatków do chabrowej sukienki i szpilek o kolorze nude. Myślałam nad złotym paskiem i jakimś czarnym naszyjnikiem skromnym. Proszę o pomoc. Sukienka- https://www.google.pl/search?q=sukienka+chabrowa+mohito&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi--eG50PTMAhWBC5oKHYkMAb0Q_AUIBygB&biw=1024&bih=677#imgrc=eprhE1LCXfCVuM%3A Buty https://www.google.pl/search?q=buty+nude+szpilki&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiI14a50vTMAhWBsywKHetmCFcQ_AUIBygB&biw=1024&bih=677#imgrc=ujHqDW_3nBii0M%3A Dzięki.

Gość gość
Dla blondynki odpowiedniejsze będą złociste dodatki, dla brunetki srebrne, dodatkowy kolor, czarny czy inny już odpada bo będzie natłok. Trzymaj się zasady że im mniej kolorów tym lepiej.

Gość gość
Dodatki zależą od okazji ale nie ich kolor. jeden kolor - idealnie dwa kolory - dobrze trzy kolory - wyglądasz jak małpa cztery kolory - zwyczajnie nie masz się w co ubrać

Gość gość
wg mnie okazja też ma znaczenie. jeżeli ślub na wysokim poziomie to wybrałabym biżuterię typu apart - łańcuszek z zawieszką, bransoletka do kompletu. spróbowałabym też pozbyć się tych ozdób (jeżeli są przyszyte) z sukienki jeżeli nie pasowałyby do biżuterii. jeżeli bardziej luźna impreza to szukałabym wśród dodatków z sieciówek (h&m, reserved, orsay... czy co tam lubisz). chodzi o to aby dopasować się do statusu imprezy, żeby nie wyglądać komicznie. ja uważam, że 3 kolory też mogą być, pod warunkiem, że 2 z nich są neutralne. stosuję taką zasadę, że zawsze jeden kolor dominuje, a reszta to tło. ważna jest też tonacja kolorów. spróbuj pobawić się color.adobe.com/pl jeżeli autorka zakłada chabrową sukienkę i szpilki nude to to już są dwa kolory, ale jeden neutralny.

Gość gość
aha i najważniejsze, czy kolor sukienki pasuje do twojego typu urody.

Gość gość
color.adobe.com/pl proponuje 4 kolory dodatkowe, ale to nie znaczy że masz wziąć je wszystkie. ustawiasz bazę a on proponuje co pasuje, masz też możliwość zmiany, z resztą pobawisz się to zobaczysz o co chodzi