Gość tomasz pyta Napisano Maj 25, 2016 miałem może z 8.lat ona miała ok 30. - nie było miejsca wolnego łóźka .została wtedy u nas na noc .spała w jednym łóźku ze mna ,była noc .przebudziłem się włorzyłem rękę w jej majteczki dotykając jej gołej pupci przez chwilkę .po tem zszedłem niżej pod kołdrę . pocałowałem jej goły pośladek .to uczucie było piękne cudowne .choć chwilkę trwało bo zaraz musiałem cofnąć się by jej nie obudzić .ciekaw jestem czy tak mocno spała ? .bo nie było jakiejś jej negatywnej reakcji . możliwości są trzy . 1 .nie przebudziła się i nie pamięta . 2 .przebudziła się i nie protestowała nie wiedziała co zrobić .nie podobało jej się . 3 .przebudziła się podobało jej się .nic nie mówiła . - do tej pory się zastanawiam która z tych trzech opcji miała miejsce . 2 -raczej wykluczam .bo była by awantura i dostałbym za to .pare pasków . - a jak się póżniej dowiedziałem seks lubiła .do tej pory jest niczego sobie .tj.nie jeden by ją chętnie zachaczył .a było to jakoś 21.lat temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach