Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka87585555

do facetów

Polecane posty

Gość kasienka87585555

Mozecie mi zdradzić jakie teksty was podniecają,bądź nakręcają??:)

Gość gość
Kochanie juz niose Ci chlodne piwo ;-)

Gość gość
jezeli myślisz o słowach w seksie to mnie podnieca jak laska mówi: (sorry za wulgaryzmy) zerznij mnie, wsadź mi dużego k****a, itp. natomiast w normalnej sytuacji lubie jak laski mówia ale jesteś fajnie zbudowany, ale masz miesnie, jak mnie klepna w tyłek

Gość kasienka 8258585
a jakbys dostał coś takiego? Myśl o Tobie mnie rozpala... Chciałabym poznać kazdy mm Twojego ciała.. Zmysłowym dotykiem bardzo długo pieścić Cię... Poczuć Cię w sobie i namiętnie Kochać się:)

Gość gość
jakbym usłyszał to z ust dziewczyny która stoi koło mnie to wypieścił bym ja całą i zafundował bym jej fajny orgazm :)

Gość kasienka 8258585
czyli co mogę wysłać?bo chodzi o to,że on jest taki trochę niedostepny,a przynajniej za takiego się podaję nie wiem,czy go to ruszy.... zastanawiam się czy nie dodać tam trochę czegoś niegrzecznego...

Gość gość
możesz cos tam dodac. ja mam słabość do ładnych kobiet i jakbym cos takiego usłyszał to..... dla mnie jest jasne ze lasce się podobam.

Gość jestem gość
kasieńko, wszystkie słowa, które są... po prostu prawdziwe. Czasem jest to coś słodkiego, czasem ostrzejszego. zależy od sytuacji. jeśli pytasz o słowa-klucze to... dla mnie są one sztuczne i prowadzą do mechanicznego seksu, bez cienia namiętności może inni mają inaczej, ale fajny sex opiera się na jakiejś jednak autentyczności, nawet jak po prostu chcesz żeby ktoś Cie po prostu ostro zerżnął.:)