Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi ex, a tatusiowie waszych dzieci spędzają z nimi dzień dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Zabierają gdzieś dzieci,dzwonią lub kupują prezenty?

Gość gość
Nie. Mój ex widział się z synem w tym roku uwaga! - raz. Choc akurat w tym roku po raz pierwszy kupił prezent na Wielkanoc. Prezentów nie wymagam, bo dostaje wysokie alimenty i uważam, że one juz obejmują prezent. Chciałabym natomiast, aby synowi poświęcił więcej czasu, zabrał na basen czy na wycieczkę.

Gość gość
Mój były mieszka w UK, ja wróciłam do kraju.On córkę widział 2 razy w ciągu 6 lat,pomimo że był w kraju więcej razy. Oczywiście twierdzi ze córka urodziła się w UK i to ja ją zabrałam wiec żebym nie miała pretensji ze tak wyglądają ich relacje,a jak jestem taka mądra to żebym ja przywozila do UK to będą widzieć się częściej. Co do dnia dziecka to nigdy nie spędził z nią czasu,nie dzwoni,w ogóle rzadko dzwoni. Paczki od jakiegoś czasu zaczął przysyłać na urodziny,święta i wyprawkę do przedszkola czy szkoły. Na dzień dziecka nigdy nic i podejrzewam ze nawet nie zadzwoni.

Gość gość
Up

Gość gość
no to kuźwa z kim wy robiłyście te dzieci, chyba dobre jesteście w łóżku, nie patrzycie kto, aby chłop

Gość gość
22.22 ależ tacy są najlepsi zapylacze :D potem wielki płacz i szukanie frajera co wychowa nie swoje :D:D;D haha ! Seba z siłowni ,Arek DJ z remizy , jakiś Arab typu "cesc kochanie jakas ty pykna " tacy do wyra pierwsi .A one szczą w majty że takie ciacha wyrwały :D Potem wielkie zdziwienie że tacy ojcowie mają bachorka i mamusię w doopie .

Gość gość
Mój ex zabiera małego co dwa tygodnie do siebie. W tamtym roku weekend kiedy organizowane były imprezy dla dzieci mały był u mnie. W tym roku też tak wypada. Nie ukrywam mnie to akurat cieszy :P Ojciec go zabiera w różne miejsca. Prezent zawsze kupi na okazje. Jego siostra też o bratanku pamięta ;) ogólnie relacje są w porządku. Syn jest bardzo za nim. Dziecko nic tu nie zawinilo. Jakby mój były olewal dziecko osobiście bym go udusila :D