Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda ze kciukiem

Polecane posty

Gość gość

jak miala 13 lat uciekla z domu do starego chlopa i zyla z nim kilka lat? czemu jej rodzice nie podali go na policje?

Gość gość
bo ufali że jest odpowiedzialna :classic_cool:🖐️

Gość gość
Brochów – wieś w Polsce położona w województwie mazowieckim, w powiecie sochaczewskim, w gminie Brochów. W latach 1975-1998 miejscowość położona była w województwie warszawskim. Wikipedia

Gość gość
Nie obrażaj Kciukiem bo to hrabina z Bojanowa :D

Gość gość
odpowiedzialna 13-lataka sypiajaca z pedofilem? co to za ludzie w ogole :O

Gość gość
prawda ,, pamiętam jak ją gnoili na kafe w 2008 jak sprawa się rypła .I smiali z konia ,że drugi wiśniewski , bo z czerwonym łbem latał.Zaraz kciuk niby przypadkiem pojawi się w temacie i powyzywa od plebsu.Lady diana , co perłe obala od rana.

Gość gość
haha odpowiedzialny kciuk? i tak dobrze że nikt nie zgłosił tego do mopsu bo starzy kciuka mieliby przechlapane za niedopilnowanie córki, kciuku wstydzisz się teraz?

Gość gość
ten koński powinien iść do puchy za współżycie z nieletnią, gdyby to była moja córka powiesiłabym go za jaja a rodzice kciuka nic. PAtola.

Gość gość
kciuku gdzie jesteś, napisz czemu w wieku gdzie dziewczynki bawią się jeszcze lalkami ty wolałaś zaspakajać starego buca?

Gość gość
ja nie moge :D :D

Gość gość
ale po co w dziecinnym wieku dawalas staremu facetowi który mógłby być twoim starym? Słuchamy, i zaloguj się.

Gość gość
czuć w temacie bojanowską arystokrację :classic_cool:

Gość gość
oj czuć, zwłaszcza jej ulubione okreslenie :P a ojciec kciuka czemu nie urwał jaj końskiemu? tylko pozwalał żeby ten dziad łachmyta kalał jego córkę? nie ogarniam tego, gdyby to była moja córka mój facet skręciłby kark delikwentowi.

Gość gość
Nie jestem kciukiem a szukanie w googlach nie boli nie ma noxy ani kciuka to krecicie gownoburze żeby je wywolac a wystarczy poczytać stare tematy miała 16 lat jak się z domu wyniosła gowniany hejt i sztuczny tlum :-D :-D :-D

Gość gość
Później się zaloguje idę do lidla po flamastry, mam wene tworcza Wit mnie tchnął, bede miała tęcze w kaczpie juz dziś, o czym pospólstwo może pomarzyć.

Gość gość
Kciuk na uczuciowym pisała ze sie wyprowadzila jak zaczęła liceum więc jakie 13 lat słabe prowo

Gość gość
kciuku wynisłaś sie z domu zeby rozkladac nogi konskiemu nie bedac nawet pelnoletnia, nikt cie nie hejtuje pozerko, pytam tylko czy sie tego nie wstydzisz? nie mialas 16 lat, nawet nie wiem czy 15 mialas jak z nim spalas.

Gość gość
Tak było ci źle w domu że wolałaś świadczyć usługi seksualne staremu dziadkowi? Opowiesz nam o tym? Co na to twój tata?

Gość gość
Kciuk pisze o tym całkiem swobodnie do dziś kiedyś też pamiętam bo pytałam ja kiedyś o różnice wieku więc nie wstydzi się a ty jak chcesz wiedzieć coś to sobie stare tematy wyszukaj

Gość gość
Do tego cpala amfe i nią handlowala, biła matkę po pysku jak wpadła na meline, dawała szczac na siebie na woodstocku, koński chciał ja sprzedać za 100zl i się śmiał ze ma nos jak diabeł chuja :D

Gość gość
pisze calkiem swobodnie ze bedac mocno nieletnia dawala doopy staremu zbokowi, patologia gorsza niz noxa. zaloguj sie bojanowska dziewico

Gość gość
14:56 cicho locho

Gość gość
Jak nie na noxe to na kciuka. Xd miała 16 lat jak się wyprowadzila pisała o tym i x lat temu i niedawno na uczuciowym

Gość gość
A skąd ty wiesz co robiła? Swobodnie mówi o tym że miała starszego faceta z którym długo była będę bronić bo mąż mój jest starszy 16 lat i jak widzę texty o pedofili to zalosc mnie ogarnia

Gość gość
Zenua hejt bardziej żałosny niż obiekt drwin zenuazenua i widać ze to jedna osoba pisze

Gość gość
Bardzo żałosny hejt na poziomie gimbazy więc to na pewno sam ze sobą pisze ten homocwel gimnazjalny od przeróbek bo mu się nudzi

Gość gość
miała 15 pani wszechwiedząca i pisała o tym na kafe w 2008 roku , a kto wtedy był na kafe widział.Aktualne tematy to sobie w doopę wsadź, bo kciuk wszystko teraz koloryzuje i odkręca.A polew a niej był wtedy równy.Zwłaszcza jak wyszły ich foty

Gość gość
W wieku 15 lat do liceum się nie idzie chyba że ty lepiej wiesz od niej co i kiedy przeżyła xd hejt poziom gleba i kilometry mułu ani śmieszne ani wciagajace cwel musiał zacząć wymyślać

Gość gość
Gimbus dostał solidny hejt za przeróbki to teraz wywala starą prywate Marii. Ani to śmieszne ani żałosne

Gość gość
jaki znowu hejt, przecież to fakty z życia kciukiem. Teraz każdą niewygodną prawdę można nazywać że to hejt. Jeśli dla was to normalne to nie wiem z jakiego środowiska pochodzicie.