Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WIDZIAŁYŚCIE TOOOOO???!!!! ZGROZA!!

Polecane posty

Gość gość

http://babyonline.pl/ta-matka-nie-wiedziala-ze-w-restauracji-jest-kamera-jej-zachowanie-jest-przerazajace,aktualnosci-artykul,20062,r1.html x Wyskoczyłabym zza tej lady i wydrapała kur/wie oczy! Wytargałabym jej wszystkie kudły! Ale jestem wściekła normalnie się we mnie gotuje! :o biedne dziecko :( Mnie też czasem nerwy poniosą, ale ja najwyżej wydrę japę, albo mocniej złapię mojego łobuza. Tylko, że to jeszcze musi być powód...a nie za takie coś mieć złość na dziecko i skatować je po prostu... ;(

Gość gość
co za k****a i dziwić się że dzieciaki później to taka patologia rośnie jak ich starzy że przemoc nie jest im obca i korzystają z niej przy każdej okazji-zgroza faktycznie! Taka menda nie powinna mieć dzieci zdecydowanie uszkodzony mózg-za dużo pszenicy wpiertalała k****a!

Gość gość
Nie otwiera się

Gość gość
Otworzy się tylko musisz skopiować link i wkleić do przeglądarki

Gość gość
zatłukłabym taką szmate. normalnie zatkało mnie. jak tak można.

Gość gość
Powinna resztę życia spędzić albo w psychiatryku, albo w więzieniu. A już na pewno powinno się odebrać jej wszystkie dzieci, które ma! Biedny maluch! Przecież to dziecko ma może ze 3 latka na tym filmie :(

Gość gość
to są amerykańscy murzyni, u nich takie zachowania są normalne. Nie umieją inaczej.

Gość gość
Nie działa :( Wkleiłam do jednej przeglądarki i drugiej i nici :(

Gość gość
13:43 O znawczyni się znalazła amerykanów. Weź się puknij kobieto! NORMALNE? Nigdzie takie coś w cywilizowanym świecie nie jest normalne!!!

Gość gość
Musisz skopiować cały link a nie tylko to co jest podświetlone...

Gość gość
Myślałam, że dziecko dostało klapsa, a tu cos takiego. Az trudno uwierzyć. Kopać własne dziecko, bo rzuciło papierek na podłogę. :(

Gość gość
qrwa mać! dAWNO MI NIC TAK NIE PODNIOSLO CIŚNIENIA!!! szmatę bym zatłukła za to katowanie tego dzieciaczka!!! to w Polsce było??? to nagranie na policje podesłać trzeba niech się zajmą suką, bo co ona musi z tych chłopczykiem w domu wyrabiac jak ona w restauracji nie ma hamulców :( Mój Boże, biedne dzieciątko wyć się chce jak się to widzi

Gość gość
przecież go nie zabiła... 🖐️

Gość gość
jeżeli dziecko jest regularnie tak bite, to może śmierć jest nawet lepsza. :(

Gość gość
Ja ciekawa jestem w jakim to kraju (chociaż- istnieje w ogóle jakiś który pozwala na bicie dzieci?). Bo szokiem jest dla mnie nie tyle to że matka katuje dziecko- zdarzają się tacy chory ludzie, ale głównie to że nikt nie reaguje, nawet jeśli nie było tam innych gości w tym sklepie czy barze czy co to było, to za ladą stoi pracownik i nie robi nic...

Gość gość
Mam nadzieje ze tym nagraniem zajęła się policja i dziecko zostało jej odebrane a ta kurwa trafiła do więzienia.

Gość gość
nie oglądałam nagrania, nie chcę,ale po Waszych komentarzach już mi się coś gotuje,jakaś szmata :-(

Gość gość
kobieta ma zaburzenia emocjonalne które pogłębia zachowanie dziecka. Ona i jej rodzina potrzebują pomocy specjalisty.

Gość gość
moim zdaniem to nagranie jest z chin lub z tych okolic, tam zycie i dobro dzieci nie ma zadnej wartosci i nikt nie widzi nic zlego wlasnie w takim zachowaniu, jakis czas tem byl dostepny w sieci film jak male dziecko jest doslownie zadeptane potem przejechane przez samochod kilkakrotnie wlasnie w chinach na jakims bazarze, nikt nawet nie odwrocil wzroku, zeby temu dziecku pomoc, taka smutna prwda

Gość gość
Czy ludzie w Chinach to jacyś "podludzie"? nie mający uczuć wyższych? psychopaci?

Gość gość
gość dziś Zapomniałam o tym filmie, pamiętam go teraz dokładnie, bo po nim przez 2 tygodnie nie mogłam dość do siebie :( dramat! ten s/k/u/r/w/i/e/l specjalnie jeszcze cofał auto by jeszcze raz po tym dzieciątku przejechać i by zmarło, by nie musiał płacić rodzicom odszkodowania :( myślałam, że zapomniałam, przypomniałaś mi go, znów mną telepie i będę miała zrypany dzień :(