Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy PiS zrealizuje obietnice wyborcze?

Polecane posty

Gość W d mam politykę
Też im do końca nie wierzę, bo ja w ogóle politykom nie ufam. Niedowiarek taki jestem.

Gość gość
Oczywiście że sto razy lepiej było by dać po 200zł na każde dziecko niezależnie od dochodu. Poza tym zdecydowanie więcej dobrego zrobiło by zmniejszenie obciążeń naszych zarobków.

Gość gość
może i było by lepiej. ale na pewno lesze jest 500+ niż wydawać 1800 zł za godzinę pracy prawnika z "zaprzyjaźnionej" kancelarii. bo ja nie porównuję tego co robi pis do jakiegoś teoretycznego tworu który idealnie rządzi państwem tylko do 8 lat rządów PO - złodziejstwa i sprzedawania polski komu się tylko dało za stanowiska i poparcie.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
może i było by lepiej. ale na pewno lesze jest 500+ niż wydawać 1800 zł za godzinę pracy prawnika z "zaprzyjaźnionej" kancelarii. xx jeżeli naprawdę wierzysz, że takie wałki się skończyły, to jesteś wręcz modelowym przykładem wsiowego głupka głosującego na pis. Takie atrakcje miały i będą miały miejsce zawsze. I gwarantuję ci, że będą wychodzić z czasem. A 20-kilkuletni "doradca" Macierewicza, syn znajomej (czy kim on tam był) to tylko przykład i wierzchołek góry lodowej. Śmieszą mnie ludzie wierzący jakimkolwiek politykom

Gość gość
oczywiście że się skończyły. właśnie dlatego ci wszystko "obrońcy demokracji" wyszli na ulicę. żeby, jak to powiedziała pani agnieszka holland "było tak jak było". różnica między PO i pisem pokazuje los hoffmana i dwóch pozostałych z "afery madryckiej". jak wyszło na jaw że przekręcili sejm na kosztach podróży to polecieli szybciej niż zdążyli coś naściemniać. natomiast tego rodzaju przekręty w PO to była norma. że przypomnę wydatki radka sikorskiego na przejazdy prywatnym samochodem w czasie gdy miał służbowy samochód z kierowcą.

Gość gość
A ja dwa melony na ochrone prezesa

Gość gość
gdyby nie ochrona to kaczyński już by nie żył. ryszard cyba powiedział to wyraźnie że zabił marka rosiaka bo nie mógł zabić kaczyńskiego. ja wiem że wam to na ręke ale ośmieszacie się wypominaniem wydatków na ochronę bo kaczyński płaci za ochronę z powodu waszej do niego nienawiści. inaczej już dawno byście go zamordowali.

Gość gość
Stalin też miał obsesję na punkcie swojego bezpieczeństwa

Gość gość
Jak oni będą w takim tempie realizować te obietnice to wielu nie dożyje. Przecież co roku umiera wielu Polaków i Polek, schorowanych emerytów którym trzeba by ulżyć. Tyrają i tyrają a inni się bawią i maja emerytury po 20 latach pracy i potem takie zdrowe wypasione byki co fizycznej nie znali pobierają je do 80-tki albo 90-ki czyli pół wieku a schorowany robotnik, schorowany bo ciężko pracował fizycznie na tych obiboków, on przejdzie na emeryturę w wieku prawie 70 lat i pobierze ją klika lat góra... Sprawiedliwość i prawo po polskiemu.

Gość gość
I tak obecni emeryci mają dobre życie PiS szykuje emeryturę obywatelską czyli wszyscy będą klepać biedę