Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alkohol na wesele

Polecane posty

Gość gość

co polecacie? co se wam spradzilo?

Gość doświadczonapannamłoda
Jak to co ? Szampan w ramach toastu - to tradycja. Wódka oczywiście być musi, teraz też WINO jest bardzo popularne ( rozne rodzaje ) no i piwo ewentualnie na poprawiny bo sie dobrze sprawdza po dzień weselu właśnie :)

Gość gość
o wódce wiadomo myślalam ') i tu kazdy zna "przelicznik" i kupuje z 20 butelek więcej ( wystarczy? ) a o winie tez myślalam wlaśnie ale nie wiem ile i jakie , to wiekszy kłopot niż wozka, doradzis / doradzicie mi jakie i ile bym mogła kupić ?

Gość gość
Najlepsza wódka, którą pije się bez chłodzenia i po której nie boli głowa to Belweder, ale chyba za droga na wesele :( Nie pamiętam, jaka była u mnie, bo na swoim weselu nie piłam a ogólnie od wódki był teść. Wiem, że kupił z zapasem i baaardzo dużo zostało.

Gość gość
Jakie wino? to zależy w jakim przedziale cenowym CIę interesuje. Może carlo rosi? Tak żeby było wino słodkie/wytrawne/półwytrawne ja bym przeliczała, że 1 butelka na 3 osoby.

Gość gość
Carlo Rossi, dla mnie troszkę zbyt "popularne", ja bym na wesele wybrała coś innego, mniej znanego, to w ko,ncu jedna jedyna taka okaza w życiu. W sklepei winami w któym ja zamaiam czasem na jakieś okazje i preznty winka widzialam że mają zestawy weselne , sprawdź sobie coś takiego , sklep nawywa się WINEZJA.pl

Gość gość
tez kupowałam w sklepie z winami i tam najlepiej doradzaja , nie bierz z marketu

Gość gość
Myślę,że butelka dobrego wina jako dodatek do głównego prezentu zawsze będzie w dobrym guście. Jeżeli chodzi o wina węgierskie i francuskie,warto je zamawiać w hurtowni http://winnice.eu/ - mogą tam doradzić najlepszy gatunek wina,stosownie do okazji.

Gość gość
wódka oczywiście (u nas był Polanin), szampan na toast, trochę wina, było to lato więc mieliśmy też piwo 2 kegi

Gość gość
my z alkoholi to mieliśmy J&D, wino białe i czerwone, kilka likierów, ale dosłownie kilka i wódkę weselną oczywiście. Na targach ślubnych natknęliśmy się na przedstawicieli Polanina i od nich zamawialiśmy. Warto zobaczyć na miejscu jak wyglądają ich butelki. Na targach 15-go stycznia też będą

Gość agugu96
Pracuje w firmie zajmujacej sie sprzedaża alkoholi do klientów indywidualnych jak i firmowych, sprzedajemy równiez alkohol na wesela,iventy itp imprezy. Jakby ktos potrzebował alkoholu tj.wóðki,wina, whisky prosze kontakt agugu96@wp.pl Dostawa gratis.

Gość gość
Wódka, u mnie była Wyborowa, Wino-na pewno się przyda, jak juz napisano lepiej zainwestować w jakieś porządniejsze, z białych (choć to wina "zielone") polecam wina verde, Beczułka piwa tez dobrze widziana. Po prostu powinno byc coś dla każdego - i wyrafinowanej kuzynki, i wujka spod Koziej Wólki ;)

Gość sylwia_fififk
Jeśli chodzi o wybór win to białe i czerwone półwytrawne najlepiej, a co do wódki to Weselna Polanina dobry strzał;)

Gość gość
jjedna butelka wina na trzy osoby???? :D :D :D ja z przyjaciolka jedna biore na przystawke i nie ma jej w 45 minut :D

Gość Annnkakaa
No właśnie, więc i na winie nie ma co oszczędzać, chociaz ja uważam, że na weselu to już lepiej pić wódkę ale z umiarem niż wino...

Gość gość
Pan Tadeusz i kupowałam w hurtowni więc było taniej o jakieś 4zl na butelce.

Gość Karoollona
No wiadomo że w hurtowniach z alkoholem taniej, ale mi bardzo zależało na butelkach z grawerem dlatego u nas będzie Polanin