Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły gdyby wasz facet wziął

Polecane posty

Może masz rację...ALE poza tym jest dobrym mężem, mamy udany seks i całą resztę...naprawdę nie mam na co narzekać, a przez to 30% seksu którego nie za bardzo chciałam tez nie mogę powiedzieć, żeby mi było jakoś niedobrze...i nie mam zamiaru zmieniać męża na innego tylko z tego powodu, że częściej ma ochotę na seks niż ja.

Gość gość
Mamy XXI wiek, a wy się zastanawiacie czy facet może gwałcić swoją kobietę czy nie:O Nie jesteście mądrzejsze od arabek.

Gość gość
Kupcie sobie hidżab idiotki.

Gość gość
Kinguś mąż gwałci cię co trzeci raz a ty ślepoto udajesz że nic się nie dzieje i żeby udawać że nic się nie dzieje wolisz udawać że też tego chcesz:-(gratulacje!

Gość przerost tresci nad forma
raczej nie udaje bo by sie do tego nie przyznała, zapewne wygodnie jej się tak zyje. niedogodności rekompensuje jej co innego jak znam życie to mąz pewnie dobrze zarabia. obudzi się jak mąż znajdzie młodszą, ładniejsza, a zarazem równie głupią.

Gość gość
moim zdaniem w małżeństwie to nie gwałt

Gość gość
Przecież żony nie można zgwałcić tak samo jak prostytutki :O Żałosnie głupi jesteście.

Gość gość
Żonę można nawet wyroohać jak się źle czuje. Brutalnie też można bo kobieta przecież jest przystosowana do znoszenia bólu. Dziwię się, że mając takie poglądy nazywacie arabów brudasami:)

Gość gość
Głupie baby! Jestem przerażony Waszą naiwnością. A wszystkie niby takie uświadomione feministki. Szkoda tylko, że nie dostrzegacie swojej tragicznej sytuacji i to we własnym małżeństwie, gdzie powinnyście czuć się bezpieczne, szanowane i kochane

Gość gość
up