Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alina999

czy on jest egoista w lozku?

Polecane posty

Sytuacja wyglada tak : seks bez gry wstepnej nawet jak js probuje to on od razu przechodzi do normslnego stosunku. Jak juz skonczy to mi nawet nie zrobi tak abym dostala orgazmu, zaklada majtki i koniec seksu. Ostatnio zacxal mi tam robic dobrze a po 5 sek powiedzial, zebym to ja mu zrobila. Ostatnio bylam bardzo podniecona ale on odmowil mi seksu bo rano szedl do pracy.... Czasami mam ochote go zdradzic. Uprawiam sam seks, zadnego przytulania przed, calowania, dotykania, pieszczenia tylko od razu... Juz nie pamietam kiedy mialam orgazm. Co ja mam na to poradzic? Kupowalam juz seksowne bielizny, ale on nawet nie postara sie tez dla mnie kupic sobie czegos czy sie jakos czasami wyszykowac zeby die pobawic. Ja czesto przed seksem zakladam czerwona bielizne, maluje usta, biore prysznic, ukladam wlosy aby byly takie roztargane... A on nawet sobie nie kupi ladnych majtek zeby mi zrobic przyjemnosc. Czuje sie dziwnie, gdy ja sie tak staram a on zachowuje sie jakby ten seks byl bo byc musi. Podczas seksu nie widzr w nim emocji... Tak jakby myslal co zjesc na sniadanie. Co mam o tym myslec. Co z tym zrobic? ( mowimy sobie o swoich fantazjach ja wszystkie ktore mi wymienil staram sie spelniac.)

Gość gość
Boże skąd te idiotki się biorą i po co zadają takie głupie pytania, skoro chwilę później same odpowiadają sobie na pytanie zadane w temacie.