Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfsdg

dziwaczne założenie

Polecane posty

Gość xfsdg

Up. Zastanawiałam się skąd na ziemi pojawiło się życie. A gdy już się pojawiło to w jakiej formie : a) w postaci jednokomórkowej komórki DNA i RNA b) w postaci jaja lub ikry rybiej c) w postaci złożonego organizmu np ryby I tak sobie myślę : - jeśli a) to DNA i RNA mogło być przywiezione przez obcych z obcej planety w statku kosmicznym i probówkach. mogła zrobić to obca i doskonale rozwinięta cywilizacja - jeśli b) to ikra mogła powstać ze zw. węgla organicznego i wody które powstały w morzu - jeśli c) to... no i tutaj należy wejść w niezbadane pole wyobraźni... Tz założyć należy że energia może przybierać najróżniejsze kształty , kolory , masę np kryształową masę a nawet obraz. Może raz być kształtem (kątem), innym razem promieniem światła. Jak już założymy że energia może występować pod każdą postacią to istnieje taka możliwość że świat fauny i flory prehistorycznej istniał w zupełnie innej galaktyce niż nasza droga mleczna i na innej planecie niż nasza Ziemia. I coś spowodowało że obraz z tej obcej galaktyki i obcej planety został' przesłany' tu na naszą ziemie. Jakby światło najpierw 'skopiowało' obraz i a potem 'przetransportowało' ten obraz tu na ziemię. Nie wiem w jaki sposób światło mogłoby skopiować obraz z planety alfa i przesłać ten obraz na planetę beta, ale czuję że światło mogło przejść przez jakieś kryształy i zmieniać kąty. I obraz został przeniesiony z galaktyki obcej do naszej. Stąd wzieły się na ziemi wielkie jaszczury i inne gady. One zostały porwane przez jakąś niezidentyfikowaną siłę później przekształcone w falę świetlną i wysłane jako 'informacje' tu do nas. Czy to jest możliwe by niezidentyfikowana siła fizyczna najpierw wciągneła dinozaury do kryształu i później rozłożyła te dinozaury na 7 kolorów w krysztale (tęczę) i ta wysłała je gdzieś indziej ?

Gość gość
Alfonsów – wieś w Polsce położona w województwie mazowieckim, w powiecie płockim, w gminie Słubice. W latach 1975-1998 miejscowość administracyjnie należała do województwa płockiego.