Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyszekk

Michał121212 chodź no do płota mam pytanko

Polecane posty

Gość Zbyszekk

Coś kiedyś komuś mówiłeś o tym projekcie anima animus wytłumacz to i prześlij mi więcej informacji ;)

Gość gość
Na czym ta krucjata ma wyglądać?

Gość gość
Suków – wieś w Polsce położona w województwie świętokrzyskim, w powiecie kieleckim, w gminie Daleszyce.

Gość gość
Miało być - na czym ta krucjata ma polegać?

Gość Zbyszekk
Michał wytłumacz mi bo chyba jestem uzależniony od partnerki. Czy potrafisz sam funkcjonować i jesteś szczęśliwy czy jednak samotność Ci doskwiera? Chciałbym się z tej pętli odwiązać.

Gość gość
Michał jak to jest z tym projektem. Czy spowiedź i sakrament święty pomoże mi się wyleczyć z tego opętania czyli zauroczenia? Rzucił mnie chłopak zaraz po tym jak się zauroczyłam i trwa to już 3 miesiące.

Gość gość
I ty myślisz że ktoś się z twoim zdaniem liczy nie jesteś żadnym autorytetem nikt ciebie tu nie lubi wszyscy gardzą tobą choćby za obrzucanie wyzwiskami kobiet dla mnie jesteś żałosnym zgorzkniałym prawikiem więc odpuśc sobie.

U mnie jedt tak, ze ta moja anima utknela w przedswiadomosci tzn. ze obraz swiadomy zgadza sie z podswiadomym. Przez co projekcje u mnie sa rzadkie i nie tak intensywne, ale stale. W zwiazku z tym, ze tak mocno sie nie zakochuje to i nie przezywam. :P

Gość gość
Ty nie jesteś mężczyzna chłopaczku

Gość gość
Michał odpowiedz mi na to pytanie: x x x x x Michał jak to jest z tym projektem. Czy spowiedź i sakrament święty pomoże mi się wyleczyć z tego opętania czyli zauroczenia? Rzucił mnie chłopak zaraz po tym jak się zauroczyłam i trwa to już 3 miesiące.

19:03 a ty nie jestes nawet czlowiekiem tylko zwierzeciem i to takim na dnie drabiny pokarmowej... umiescilbym cie gdzies na rowni z kura. Bo mniej wiecej takie samo zycie seksualne prowadzisz.

Gość gość
Tyle, tylko że ten chopaczek ma 29 lat, i co i prawik na którego żadna spojrzeć nie chce

Gość gość
30 stka na karku i co prawik sam jak palec

Gość gość
Michał121212 dziś No chyba ma jeżeli mowa tu o spętaniu i opętaniu a przecież każdy człowiek powinien być wolny.

Nie o takie opetanie tam chodzi. Poczytaj sobie co to jest mechanizm projekcji. W skrocie chodzi o to, ze podswiadomie wkrecasz sobie, ze ta osoba jest idealna podczas gdy wcale nie musi ona taka byc.

Gość gość
To po co tu siedzisz od rana do wieczora tracisz czas ?

Gość gość
Michał121212 dziś Ja już mam dość cierpienia po nim! Ile mam być załamana?