Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olala28

zakochałam się przez neta teraz cierpie bo on milczy

Polecane posty

Gość olala28

poznaliśmy sie na insta, zaczeliśmy pisać na fb, potem rozmowy przez tel całe dnie do okolo 2 w nocy.. pisanie dzwonienie oraz rozmowy na kamerce.. to wszysto trwało przez 3,5 miesiaca bo on jest teraz w pracy w Irlandii po jego powrocie mieliśmy się spotkać jak się okazało on tam mieszka na stałe przyznał sie ze mieszka od 6 lat ale chce wrócić do Polski z tego względu robił specjalne szkolenia które bd mu potrzebne tu w PL do pracy która tam sobie powoli załatwiał.. niestety chyba jego zauroczenie minelo.. z każdym dniem rozmawialiśmy mniej.. on miał swoje problemy w pracy widzialam ze moja osoba zaczyna go dnerwować az powiedział mi wczoraj ze on już odpuszcza ze ma za duzo swoich problemów zeby teraz jeszcze znosić moje humorki i milczy od wczoraj od rana.. odpisałąm mu tylko ze rozumiem i nic na siłe.. a tak mi smutno i zle.. eh

Gość olala28
i nie wiem czy napisać do niego czy dac spokoj i sie ni odzywac?

Gość gość
zachciało ci sie humorków i księżniczkowania to masz... szukaj innego frajera ktory bedzie to znosił

Gość olala28
nie do konca tak bylo ja sie staralam wysylalam mu tam ciasta nie raz pomagałam w czym mogłam zależało mi po prostu czasem sie denerwowałam jak się długo nie odzywał bo nie wiedzialam co sie dzieje i wtedy robiłąm awantury ale to juz w ostatnich 2 tyg tak bylo tylko..