Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drodzy Panowie zastanawiam się

Polecane posty

Gość gość

Jakiego typu facec***iszą na babskim forum i ilu z was wydaje się że jakaś znajoma wam kobieta tu pisze. Czy nie martwicie się o swoje zdrowie psychiczne? Czego tutaj szukacie?

Gość gość
Typu znudzonego. Ja np. uwielbiam prowokować kretynki :-)

Gość gość
prowokować kretynki?Pewnie piszesz tak dlatego, że nieraz dostałeś po tyłku. Każdy chce kochać i być kochanym, a wrogim nastawieniem miłości do siebie nie przyciągniesz.

Gość gość
miłość nie istnieje i opierając na niej jakies pseudo założenia są tyle warte co kupa gruzu :)

Gość gość
Ja nie jestem wrogo nastawiony :-) Ja tylko prowokuję kretynki :-)

Gość Turkuć
Jestem tu bo chciałem się poczuć jak Mel Gibson w filmie "Czego pragną kobiety". :D

Gość gość
Jak kolega wyżej tylko przez to wpakowałem się w doła. Wyszło ,że niezłe z was modliszki...

Gość gość
...ale zamiast tego poczułeś cudzego fiuta w swojej du/pie 🖐️

Gość autorka tematuu
Turkuć jesteś fajny:)to miło, że faceci podejmują próby zrozumienia nas,chociaż zdaje sobie sprawy że to czasem trudne. Gościu nie wszystkie jesteśmy takie jak myślisz, chodzi nam głównie o jedno czyli szczęśliwe uczucie

Gość gość
a nieszczęsliwe uczucie? nie?

Gość gość
Widzisz jeszcze kilka miesięcy temu miałem depresję. Szukałem w Internecie jak samemu mogę podnieść się z tego stanu. Jakoś tak wyszło że znalazłem się na tym forum. Poczytałem trochę i doszedłem do wniosku ze jeszcze tyle przede mną. Wyszedłem z depresji bez żadnej terapii. I jakoś lubię tu siedzieć i próbować pomóc innym ludziom. W ogóle lubię pomagać :) Wiem ze większość robi sobie jaja tutaj...

Gość gość
ja, jak mam depresję, biorę szmatę i myję podłogę, a później już leci. I nie jest to kpina, a prawda

Gość gość
większości z nich to małe chujki, którzy ubliżając kobietom, czują się dowartościowani i leczą w ten sposb swoje kompleksy. Co nie" gościu" 19:38?

Gość autorka tematuu
Nieszczęsliwe uczucia? dobre pytanie:). Nie. takie nas nie interesują ale zdarzają się niestety równie często jak grypa w okresie jesienno zimowym- niestety nie przechodzą tak szybko no i powikłania sercowe murowane

Gość gość
To już nie można wejść na takie forum z nudów albo dla śmiechu raz na jakiś czas?

Gość gość
Czytam z ciekawośc****iszę coś od czasu do czasu. Gdyby nie wpisujący się tu faceci, to forum by szybko padło, bo baby mają dość podobne poglądy i szybko byście się same sobą znudziły.

Gość gość
tu jest pełno kretynek większość bab to kretynki syczące

Gość gość
kobiety to akurat bywają różne

Gość gość
Bywają różne, ale na wiele spraw mają identyczne spojrzenie i te same poglądy. Wystarczy poczytać także tutaj. Oczywiście są to bardzo wygodne dla kobiet poglądy.