Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joooczka1

Czy takim strojem sprowokuję męża

Polecane posty

Gość Joooczka1

Co raz rzadziej ma on ochote na mnie... na pewna imprezę rodzinną chce sie ubrac jak na zdjeciu. Moje ultimatum jestem proste - jezeli nadal nie bedzie miec na mnie ochoty, to albo jestem wg niego nieatrakcyjna, albo kogos ma. Czy według was jestem atrakcyjna? Ewentualnie moge podeslac jeszcze kilka innych zdjec, ale tylko na priv. http://www.fotoszok.pl/show.php/2697670_jooo6.jpg.html

Gość gość
Brzydka jesteś 💤

Gość Joooczka1
tja, a prócz reklamy w która nawet nie klikam?

Gość gość
hm gdybym była Tobą bym t schudła,a strój to bym kupiła mocno erotyczny nie takie body zakryte,jak tam się dostać ,sukienka może być ewentualnie ,jest fajna tylko rękawki nie mój styl,i nie czesałabym się tak jak Ty

Gość gość
mnie sie bardzo podobasz, napisz na krzychhhhj1@op.pl porozmawiamy.

Gość gość
nie doczytałam że to na impreze rodzinną,jak dla mnie imprezy rodzinne nie mają nic wspólnego z pożądaniem :-) nie lepiej o tym myśleć w swoim domu?

Gość Joooczka1
gość dziś ale mnie chodzi jedynie o męża... co źle z tym tematem w lozku, stad szukam jakis pomocy lub sie rozejdziemy albo go zdradze... Dlatego tutaj napisałam, chce porozmawiac z kims na priv.co moze ma podobnie, najlepiej facet by mi wytlumaczyl moze pare rzeczy:)

Gość gość
Chyba masz co nieco nadwagi. Czy to nie jest powód, dla którego mąż mało się Tobą interesuje? Strój moim zdaniem w ogóle nie seksowny. Nie da się pozbyć tego czegoś pod spodem? Tak jak jest, bardziej wyglądasz na fankę gotyckiego rocka z drugiej klasy gimnazjum niż na uwodzicielskiego wampa.