Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aktualniebezglowy

Nie wiem co zrobic :(

Polecane posty

Gość aktualniebezglowy

Czesc. Powiem krotko, mam problem. Pisze z pewna dziewczyna. Zakrecila mi w glowie. Stala sie dla mnie wazna osoba. Zawsze byla dla mnie wyjatkowa. Na dzien dzisiejszy mozemy jedynie sie przez fb kontaktowac. Chce z nia bardzo pisac. Problem w tym ze nie wiem dokladnie co napisac. Nie chce pisac o zwyklych rzeczach. Chce aby wiedziala ze pisze z niezwyklym gosciem. Chcialbym wiecej o niej pisac, tylko nie wiem jak to w slowa ubrac. Prosze aby ktos mi troche rozjasnil glowe. Z gory dziekuje.

Gość gość
Pisz jej jak byś ją dymał ;)

Gość gość
prostak:-) to też ale musisz ją odczuwać bo ja delikatniejsza to możesz trafić na minę

Gość gość
nie da się. Bądz sobą-to takie proste...

Gość gość
Powiedz ze ja kochasz i masz plany co do Niej :) Krotko i na temat...

Gość gość
Nie, z tym kochaniem to bez przesady, nie przesadzajcie.

Gość gość
to co jej napiszesz, od razu że chcesz ją dymać, najpierw napisz że ją kochasz, i powolutku nakłaniaj do rochania, chyba że jest latawicą to szybko ci pójdzie do wyra

Gość gość
zapros ja w koncu na randke i skoncz z fb

Gość gość
dziś ile masz lat? kochasz ja?

Gość gość
Bądź sobą. Przede wszystkim. Jeśli nie jesteś typem romantyka-nie sil się na jakieś miłosne teksty, bo prawda i tak wyjdzie na jaw. Zresztą-w drugą stronę też to działa: jeśli jesteś typem "bedboja" (podłapałam to słowo z tego forum, o zgrozo), to raczej nie upilnujesz swojej "złowieszczej" natury. Najważniejsze, to być sobą. Nie ma innej rady. Granie kogoś, kim się nie jest, to dziecinada. Pisz z nią o sobie, o swoich zainteresowaniach, o planach, marzeniach. Nic nie koloruj, nie wywyższaj się, ani nie popadaj w stan depresyjny, gdy nie odpisze Ci na którąś z wiadomości. Interesuj się także jej życiem: pasjami, poznawaniem charakteru, zainteresowań, pracą. Piszcie o wszystkim. Byleby z taktem i umiarem. Przecież nie musicie od razu pisać na tematy drażliwe, emocjonalne. Nie bój się odezwać do niej pierwszy. Zawsze jest ryzyko, że może Ci nie odpisać (na czas lub w ogóle), ale nie traktuj tego w formie porażki. Nie samym flirtowaniem człowiek żyje. Mam nadzieję i życzę, by udało się Wam stworzyć coś fajnego.