Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubezpieczenie oc dziady

Polecane posty

Gość gość

3 porownywarki oc , wszystkie sie wysypuja, stracilem pol godziny , co za dziady

Gość gość
Dzisiaj wszedzie trzeba im numer telefonu podac zeby sobie skladke obliczyc... a potem bedą wydzwaniac jak glupie:o

Gość gość
ubezpieczalnia w ktorej mi sie konczy ubezpieczenie nie przysyla oferty bo licza na to ze przeoczysz termin i zedra 150 zł wiecej na nowy rok kazda dziala tak samo bo to sa dziady

Gość truskul
heheszki TROLLLE INTERNETOWE SA WSZEDZIE ;P porownywarki ubezpieczen to Ty na oczy nie widziales wiec wez sobie odpal pierwsza lepsza z brzegu np mfind i ogarnij jak to dziala ;)

Gość gość
www.rankomat.pl zawsze działa, nigdy nie zdarzyło mi się żeby się jak to określasz "wysypała". a jeśli przeszkadza Ci to, że potem dzwonią do Ciebie ubezpieczyciele to proponuję po prostu podać inny nr telefonu niż Twój ;)

Gość oszczedna83
@truskul ze wszystkich najbardziej mi sie podoba mfind-owa... Kontakt byl przyjemny i bezbolesny, skladka niska, jeszcze utargowalam przez telefon 50 zloty wiec nie ma co narzekac na te podwyzki dookola :)

Gość Sunsin
Sprawdzałeś te - https://superpolisa.pl/ ja ogólnie kupuje przez niech od 2 lat i jeśli chodzi o procedurę zakupu to nie narzekam, ale oczywiście politycy dołożyli swoje i w tym roku wszystkie ubezpieczenia u wszystkich poszły w górę. Cóż takie życie kierowcy.

Gość Oranger
Gdzies czytalem, ze ten rankosrat dobry jako porównarka, ale oosbiscie wolalem sam sprawdzac na stronach towarzystw ubezpieczeniowych, zeby miec pewnosc co do stawki. Szczerze mowiac PZU dla mnie bezkonkurencyjnie postawil sprawe, konsultant idealnie podszedl do sprawy i wprowadzil mnie w temat.

Gość Kotelek
Miałem podobnie z PZU, bardzo przyjemnego agenta znalazłem i bardzo przystępnie wszystko wyjaśnił i wyliczył. 10/10

Gość buleczkazmaslem
Zdarza się. Ale możesz szukać na własną rękę. Wiesz gdzie możesz kupić ubezpieczenie auta, wchodzisz na stronę i szukasz :-) Może więcej czasu ale też da radę. Ja tak znalazłam swoją ofertę. Normalnie płaciłabym około 900 zł, w PZU rzucili mi niecałe 700 :D

Gość Facetzsamochodem
A z jakich porównywarek dokładnie korzystałeś? Ja wiem, że dużo osób które znam korzysta z kalkulatora dostępnego na stronie http://www.mtu24.pl/oblicz-skladke-oc-samodzielnie-jak-to-zrobic/ i jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś mówił mi coś negatywnego. Kalkulator mtu24.pl pozwala dopasować cenę ubezpieczenia do ryzyka konkretnego kierowcy. Bierze on pod uwagę zarówno informacje o pojeździe, jak i o kierowcy, który będzie nim jeździł.