Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaża ..a moze sobie ja wkrecam ?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie ... a wiec tak ponad 2 mies temu urodzilam dziecko .Kochałam sie z M 10 dni temu niestety doszlo do wytrysku we mnie no wiem wiem glupota jesli sie nie planuje kolejnego dziecka tak szybko!.. Od tygodnia mam dziwne objawy jak na okres boli mnie brzuch piersi od 3 dni mam mdlości .Zrobilam test 10 dnia i wyszedl negatywnie zapewno za szybko go zrobilam ale czy objawy ciazy mogly by wystapic juz po tyg? Dodam ze karmie piersia choc raz dziennie dopaja dziecko mieszanka. Juz sama nie wiem panicznie boje sie kolejnej ciazy i organizm zaczyna dziwnie reagowac?

Gość gość
Czy w poprzedniej ciąży miałaś młodości już po tygodniu? Zapewne nie! Wiec wyluzuj i czekaj na okres;) głowa do góry!

Gość gość
No wlasnie nie mialam na samym poczatku.. Ale te bole brzucha i mdlosci sama nie wiem... Dzis doszly bole glowy. Tak sie panicznie boje kolejnej ciazy

Gość gość
Idź do lekarza

Gość gość
Narazie nie mam jak bo mama jest po operacji i nie zostanie z dzieckiem. A nie wiem czy juz cos lekarz by mi powiedzial skoro minelo 11 dni od stosunku. . Im wiecej mysle tym gorzej sie czuje

Gość gość
Twoje objawy nie mają nic wspólnego z domniemana ciaza bo za wcześnie na nie.

Gość gość
Oby oby.. Za kilka dni zrobie kolejny test mysle ze juz powinno wyjsc w 100 % po ponad 2 tyg

Gość gość
autorko jestes matka! na prawde? podstawowych objawów ciazy nie znasz i nie wiesz kiedy wystepuja? mdłosci 10 dni po stosunku? moze poród 14 dni po stosunku? coraz lepsze sa te tematy....

Gość gość
no i huj, będziesz miała 500 zł za darmo, co się martwisz, a jak zabiorą 500 zł to oddasz dziecko do domu dziecka

Gość gość
Mozecie po mnie jechac.. Ale jak sobie cosczlowiek wkrci to kaplica. Mam nadzieje ze to grypa jakas trzyma mnie juz tydzien. Co ciaza to inna i objaey tez moga sie pojawic troche wczesniej. Tez tlumacze sobie ze na mdlosci zawczesnie

Gość gość
A ruchy tez juz czujesz?

Gość gość
Napisalam tubo mysle ze nie jestem z takim przypadkiem pierwsza. A odzywaja sie osoby ktore nie maja zielonego pojecia o tym wiec poco teksty w stylu "ruchy tez juz czujesz" dzieki

Gość gość
Panicznie boisz się kolejnej ciąży, ale jednocześnie nie używacie ŻADNEJ antykoncepcyji. Czegoś tu nie rozumiem. :O

Gość gość
Kochałam się z mężem 10 dni temu, a od 7 mam objawy. 3 dniowa ciąża objawów nie daje! Dziewczyno seks uprawiałaś świeżo po zakończeniu połogu, więc jak ty chcesz być w ciąży. Brzuch boli, bo może się organizm przygotowuje do miesiączki, albo się jeszcze macica obkurcza. Piersi to samo, przecież karmisz! A jak karmisz, to na miesiączkę możesz jeszcze z miesiąc poczekać. Mdłości to pewnie ze stresu. I przypomnij sobie, czy czasem ten stosunek nie był za ostry, z tego też może boleć brzuch. Nie panikuj, tylko do laboratorium zrobić test z krwi.

Gość gość
Idz dzisiaj oddac krew na beta hcg - nie musisz byc na czczo.

Gość gość
no to jak juz jeste sprzekonana ze to jest ciaza to po co ten tematidz szykuj wózek zamiast od razu bronic swojego zdania bo ktos ma inne od ciebie po pierwsze po porodzie NIE MASZ regularnych miesiaczek - i miec nie musisz, jezeli w ogóle masz juz okres-ja miałam 5 miesiecy po porodzie po drugie objawy kilku dniowej ciazy to troche przegiecie:/ po trzecie nie planujesz kolejnej ciazy to jakim cudem twój mąż skonczył w tobie?skoro nie planujesz kolejnej ciazy? nie jestesmy zwięrzątkami-tez lubie uprawiac dziki i namietny seks ale nie przeszkadza mi to w nałozeniu mu prezerwatywy bo ja na prawde ne planuje ciazy- a nie pisze ,,nie planuje ciazy ale maz sie we mnie spuszcza kiedy chce ojojoj " autorko czy ty masz 15 lat?nie dziw sie ze wszyscy po tobie jada bo ten temat to jakis smiech na sali, dorosła kobieta, matka która nie planuje ciazy ale nie uzywa antykoncepcji i ma objawy kilkudniowej ciazy? serio?!

Gość gość
Ja pierdykam, co za pokolenie się ulęgło

Gość gość
2 mc. po porodzie " doszlo do wytrysku we mnie ".....no....juz nie ręce a cycki opadają

Gość gość
Nie rozumiem Was! dziewczyna zadała pytanie, a Wy po niej jedziecie. Można udzielić merytorycznej odpowiedzi w kulturalny sposób, a nie plując komuś prawie w twarz. Weźcie ludzie zastanówcie się czasem 5 razy, zanim coś napiszecie!!! Wasze słowa czasem zadają ból. Zdajecie sobie z tego sprawę? hym...może robicie to z pełną premedytacją, bo Wam w życiu nie wyszło?! I lepiej zaatakować kogoś, bo mnie w życiu prywatnym nikt nie szanuje, a tu w internecie jestem prawdziwy FIFARAFA!!!! Żal.

Gość gość
Ja wiedziałam od samego początku że jestem w ciąży . Mam Pms przed okresem czyli zatrzymuje mi się woda , jem dużo , mam humory ogólnie sprzątam non stop . Takie objawy miałam na kilka dni przed okresem max tydzień , a jak zaszłam w ciążę takie objawy miałam tuż po owulacji na 2 tygodnie wcześniej . Po ciąży to nigdy nic nie wiadomo , wszystko jest poprzestawiane .