Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o różnicy wieku 19 lat?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy ja mam 27, a on 46?

Gość gość
Jeśli to mężczyzna jest starszy to wszystko ok.

Gość gość
to różnica pokolenia na dobrą sprawę. To raczej sponsor a nie partner. Chyba, że brak ci tatusia

Gość gość
Ale on mi nie placi wiec nie wiem dlaczego piszesz, ze to sponsor ;) Co prawda jak gdzies wychodzimy to on stawia jako facet, ale to chyba normalne...

Gość gość
pewnie zonaty i dzieci ma.

Gość gośka000000
u mnie różnica byłaby 13 lat gdybym się zdecydowała. Nie wiem czy słuchać rozumu czy serca.

Gość gość
a jego zona co mysli o tej roznicy wieku?

Gość Tatamążróżnica27
Ja mam 62 lata, moja wspaniała kobieta 35. Jesteśmy razem od 9 lat. Od 16 miesięcy mamy najpiękniejszą córeczkę. Decyzję o tym, że będziemy mieli dziecko podejmowaliśmy razem. Dyskutowaliśmy o tym i rozważaliśmy przez 2 lata. Rozmawiamy, nie kłócimy, pragniemy się cały czas. Oczywiście nie jest nam łatwo ale większe wsparcie mamy wśród nawet nieznajomych ludzi niż w rodzinie. Po porodzie (cesarskie) spędziłem 2 godziny z malutką leżąca na moim torsie. Usiłowała mnie odsysać, karmiłem ją z buteleczki. Dziś jestem dla niej lekiem na całe zło. Jak żona nie może jej uspokoić wystarczy, że wezmę ją na ręce i wszystko co niedobre znika. Uwielbia siłowanki i ciągle się ode mnie ich domaga. W najpiękniejszych marzeniach nie przypuszczałem, że może być tak wspaniale! I jeszcze jedna uwaga! Myślę, że nie tak jest ważna różnica wieku jak umiejętność rozmowy, nie dopuszczania do narastania konfliktów, pretensji, ukrytych żali. I nade wszystko ważne są wzajemne "głaski", "przytulki", "pocieszki", które trzeba sobie dawać niezależnie od tego jak długo jest się ze sobą :-)!

Gość gość
Jest po rozwodzie :)

Gość gość
gość dziś Ale on mi nie placi wiec nie wiem dlaczego piszesz, ze to sponsor oczko.gif Co prawda jak gdzies wychodzimy to on stawia jako facet, ale to chyba normalne... x Jak mężczyzna płaci to też jest sponsoring. To nie jest normalne, że mężczyzna płaci to układ sponsorowany.

Gość gość
to znaczy że on jest pedofilem

Gość gość
19,prawie 30 lat różnicy? Masakra ,stare dziady . Za kilka lat,Ty będziesz w pełni sił i zostaniesz pielęgniarka.

Gość gość
Miłość nie pyta o wiek.Jeśli się kochacie to nie widzę problemu,a skoro pytasz to masz wątpliwości więc akurat Tobie odradzam.

Gość gość
Jeśli tylko i wyłącznie wiek powoduje wątpliwości to naprawdę żadna przeszkoda. Gorzej z całą tą "otoczką": żona, dzieci, różnice pokoleniowe, stan majątkowy, niezałatwione sprawy itp.

Gość gość
Mialam taki przypadek w rodzinie. Na początku wszystko jest faktycznie ok.Poczekaj jednak z 10 lat. Miłość nie wystarczy, ale tu wszyscy wiedzą lepiej wszystko.Ty musisz się przekonać na własnej skórze. To będzie bolesne, ale Twój wybór

Gość gość
To przepasc! Pewnie syna ma w twoim wieku. Zauroczenie szybko mija i okazuje sie ze nie ma nawet o czym rozmawiac.

W eksperymencie calhouna na myszach, samice rowniez parzyly sie ze starymi samcami, bo zwyczajnie mlodzi je olewaly. :P