Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karmienie cycusiem:)

Polecane posty

Gość gość

Hej Mamy jak to u was jest? Moja Klaudusia skończyła 9 miesięcy i bez cycusia sobie świata nie wyobraża, już sama sobie chwyta go rączkami i wkłada do usteczek swoich sutek. Gryzie mnie przy tym niemiłosiernie, ale dzielna jestem jak Roman Bratny :)))) Cycusiowanie dla niej jest tak naturalne, że nianię swoją zamęcza, gdy ja jestem w pracy, wkładając jej usilnie rączki swoje za jej bluzkę ;)))))) Oj, karmić będziemy, a będziemy jeszcze

Gość gość
ja skończyłem 36 i też nie umiem się obejść bez cycusia i lizania anuska

Gość gość
Dobra, obstawiam, że nakręcasz temat żeby wyśmiać słownictwo niektórych matek z kaszą manna zamiast mózgu. Jeśli jednak nie to spadam - przerażasz mnie! ps. karmiłam przez rok; odstawiłam, bo wróciłam do pracy i nie chciałam tego ciągnąć. Dziecko przyjęło to normalnie, jadło już pokarmy stałe, takie normalne, "nasze". Chcesz karmić to karm - piersią kobieto, p-i-e-r-s-i-ą.

Gość gość
Cycusiem ludzie kobieto ile ty masz lat? Dziecko ci wyssalo wszystkie szare komórki chyba

Gość gość
Ja też odstawiłam po powrocie do pracy w trakcie karmienia miałam taki rozmiar ze w nic się nie miwscilam i nie wyobrażam sobie siedzieć ponad 8 godzin w pracy i biegać i wymieniać wkładki laktacyjne i lazic z laktatorem poza tym mam taką prace ze nie mam na to czasu a twojej niance współczuję serdecznie

Gość gość
ość dziś xx doskonały komentarz! Sama lepszego bym nie dała:) Pozdrawiam

Gość gość
usteczka,rączki,Klaudusia,cycuszkowania haha. Slabe prowo.

Gość gość
A ja znalazłam takie kwiatki na forum w necie Hahah to tylko potwierdza tezę że niektóre baby karmiące cyckiem mają w głowie nie pokolei

Gość gość
Na forum karmiące cyce na ulice siedzą takie delokwentki. Dziecko 3 letnie budzące się co godzinę w nocy na tzw cycusia a mamunia się jeszcze z tego cieszy to wg mnie nie jest normalne