Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie się czasem upić bądź świadomie wypić za dużo

Polecane posty

Gość gość

Rozumiem, że dzieci, że ewentualny kac i znów z dziećmi (czyli ciężko). Ja lubię czasem nacisnąć reset i się więcej napić.

Gość gość
alkohol ? nie lubie :O czuje sie po nim jak gó/wno wole cos mocniejszego, sprobuj sie naćpać to zobaczysz co mam na mysli, odlecisz w niebiańskie obloki, spotkasz jezuska i inne fantazje biblijne :D halucynacje sa super :D polecam w tym celu DMT

Gość gość
Ja też lubię chociaż rzadko mam w ogóle okazje wypić alkohol bo mam 7 miesięczną córkę. Czasem tylko lampke wina wypije lub piwo na pół z mężem.

Gość gość
a potem siedzicie naj****i na kamerkach Zbiornika a dzieciak obok płacze

Gość gość
bez przesady, nie pijecie? my z mezem lubimy albo w gronie znajomych; zdarza sie, ze zdychamy - wszystko jest dla ludzi

Gość gość
Lubię alkohol ale nie do upicia się bo potem bardzo źle się czuję.

Gość gość
Oprucz czerwonego wina i dobrej wodki nie pijam innych wynalazkow . Nie lubie sie upijac ale lubie stan' na wesolo ' nie jestem malolata i doskonale wiem ile moge wypic

Gość gość
Ja miałam 2 razy w życiu zatrucie alkoholem, kiedy rzygałam po wypiciu. Co ciekawe, wcale wtedy nie wypiłam wyjątkowo dużo, bo zdarzało mi się więcej i bez przykrych konsekwencji. Albo miałam słaby dzień, albo alkohol był jakiś trefny. Celowo bym się nie upiła, bo nie lubię źle się czuć i kończyć imprezy na rozmowie z muszlą klozetową. Poza tym nie znoszę tego uczucia, kiedy się położę do łóżka i nie mogę usnąć, bo kręci mi się w głowie. Dlatego uważam na to co i ile piję.