Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przepowiednia Wilka

Polecane posty

Gość gość
Smof dziś x jacy wy ? co ty utknąłeś mentalnie we wczesnym gierku niemcu ? a z tymi ziemniakami i burakami to jakieś kompleksy masz ? nie masz sie czego wstydzić ktoś musi robić za błazna w rajtuzach. :)

pusz, sorki za odrywanie cie od roli stanczyka.... ale, czy ja posiadam takie dwa doleczki w "dole kregoslupa"?

Gość gość
Ja nikogo nie atakuje tylko stwierdzam jak to wygląda w życiu.

Gość gość
I chcę jeszcze dodać, że nie każde stwierdzenie jest próbą obrażenia kogoś. Równie dobrze Mucha może mieć kogoś w życiu lub być samotną, a mieć dziecko. Chodziło mi tylko, że większość ma rodziny założone w tym wieku. To dojrzali ludzie. Dlatego młoda dziewczyna uważam, że pasuje do jakiejś nastolatki lub studentki.

Gość gość
Mucha ma psa i guza na nodze wirtualne romanse.jej starcza :D:D:D:D:D:D

Gość gość
Iwona kocha Szybkiego :).

Przepowiedział. :O :O Psy szczekają, karawana jedzie dalej. :D :D Z wilkami, szczurami, widmami i innymi hejterami. :O Chciał być małym Hitlerkiem, ale mu nie wyszło.

Gość gość
Właśnie przez takich wyśmiewających się żadna dyskusja czy uwaga nie może być potraktowana poważnie. Nie chodzi o ocenę czyjegoś życia tylko o to jak to w życiu bywa.

Gość gość
Poważnie to życiem się zajmij gościu :-)

Gość gość
Kobiety odsuwają na bok decyzje o macierzyństwie, czekają i potem budzą się w wieku pod czterdzieści samotne. Idealny wiek to zawsze będzie dla kobiety ponad dwadzieścia lat. Trzydziestolatka powinna zająć się już rodziną. Poważnie podchodzę do życia.

Gość gość
Może w Twoim kręgu społecznym tak. Są miejsca na świecie, gdzie ludzie się żenią po 40, a wcześniej używają życia. Niby chcesz poważnie rozmawiać, ale tak naprawdę to stawiasz pod pręgierzem konkretną osobę. Porozmawiajmy o Tobie. Co robisz na forum erotycznym jako osoba, która poważnie myśli o życiu. Mąż wie? Dzieci też ?;

Gość wadera69
A czterdziestolatka powinna byc po rozwodzie. Kiedy juz wyobrazenia padna na tyj w zderzeniu z rzeczywistoscia.

Gość gość
Dodam jeszcze, że każdy ma o prawo do samotności i nie jest to powód do wstydu. Ale kobiecego organizmu nie da się oszukać. Tak też z reguły wiadomo, że większość kobiet nie lubi być samotna i dąży do związku.

Gość gość
Ludzie tworzą związki w każdym wieku. Nawet starczym. Tylko priorytety się im zmieniają. Ja nie piszę o ocenie moralnej uczestnictwa w forum a o tym jak wygląda to w życiu.

Gość gość
I żeby było jasne nie nawiązuje do konkretnej osoby. To był luźny przyklad jako punkt wyjścia do uwag wcześniejszych.

Samotność to straszna sprawa. Nikt nie chce być samotny na własną rękę i z własnej decyzji. Można być samym, ale nie samotnym. Mam cichą nadzieję że nikt nie czuje się tu samotny, jeśli tak to zaraz znajdziemy mu kolegów i koleżanki. ;) 🖐️

Gość gość
Wadera a tobie ile brakuje do rozwodu?:)

Gość gość
Tylko, że ja nie chciałam nikogo stawiać pod o pręgierz. Dostrzegam przeważliwienie. Nowy w mieście bycie samemu oczywiście nie oznacza bycia odizolowanemu. Ale mając wybór większość chce mieć rodziny.Internet powinien być jedyne odskocznią. Mam nadzieję, że nikt się nie obraża, bo nie ma czemu. A szansę czterdziestolatki na ciążę zawsze wiążą się z utrudnieniami.

O co ci kobieto chodzi? Przyczepiłaś się do mnie i będziesz prowadzić rozważania na temat odpowiedniego wieku do rozrodu. Może ja nie chcę mieć dzieci? Nie mów o tym co ma robić 30latka, co ma robić 20latka, a co 40latka. Nie na miejscu jest twoja uwaga i twoje rozważania. Nie mów nikomu jakie kto ma mieć podejście do życia. Poważne, niepoważne. Opowiedz nam o swoim i może się wspólnie zastanowimy jakie ma umocowanie społeczne, jaka jest zasadność twojego żywota, czy prowadzisz je właściwie i czy masz odpowiednią ilość dzieci. Bo wiesz, tak na przykład, żeby chronić się maksymalnie przed rakiem piersi wypadałoby być co roku w ciąży i mieć liczbę dzieci podchodzącą pod dziesięć albo i więcej. Jeśli nie masz tylu to nie wiem czy myślisz poważnie o swoim życiu i o tych dzieciach, które masz, bo jeśli dostaniesz raka piersi i odejdziesz z tego świata, to kto je wychowa? Bez odbioru 🖐️

Aha i zapomniałam dodać, że żeby jak najpełniej się chronić przez zachorowaniem na raka piersi, powinno się zajść w ciążę jak najwcześniej, o wiele lepiej jest zaciążyć z medycznego pkt widzenia jeszcze przed dwudziestym rokiem życia. Hołdujesz prawom biologii i poważnemu podejściu do życia, więc mam nadzieję, że rozważysz tutaj z nami, czy Twoje życie biegnie wg. rytmu zegara biologicznego . Nie mowię tego żeby się czepiać, takie są po prostu prawa biologii i wnioski naukowców. :)

Gość gość
nie mam aż tyle czasu...:(

Gość gość
NieLubieGolonki dziś Niestety, co racja to racja. Większość piszących tutaj, jest samotna w prawdziwym życiu. Odcięci od rodziny, przyjaciół, a może odrzuceni przez nich, szukają tu kogoś do kogo mogą się odezwać. Tłumaczą się gęsto, często, piszą, że wychodzą, wrócili, pracują, idą pod prysznic, spowiadają się co zjedli na śniadanie, i jaki kolor szminki wybrały. Zapełniają w ten mizerny sposób pustkę, naklejają wirtualny plaster na zranione serce, i udają orgazm z wytryskiem na ścianę. Można zapytać -ciekawe co będą opowiadać wnukom? nic usmiech.gif Z wirtualnego seksu dzieci nie będzie. Dobrze. Strach się bać, co by było gdyby was było więcej. pechowiec.gif Ripostę w stylu - a ty co? (bo tylko taką potraficie odpowiedzieć) zastąpcie lepiej turlaniem dropsów. https://www.youtube.com/watch?v=dp2po8HRC6k lapka.gif

Nie zdążyłeś Muszka 🌼 dała upust swoim spostrzeżeniom. :) Swojej racji stanu. ;) Nie ma co tu pisać, bo dokarmiana gęś przez Waderkę robi swoje. Widać lubi takich, co w kółko o jednym i są przewidywalni. Rozumiem stabilizacja, ale nie w takim wykonaniu :O

Gość gość
Wadi, po prostu Nowy ma znowu "czas kija" ;)

Gość gość
Na karuzelę na pewno Cię nie zaprasza, bo nie chce, żebyś dokarmiła gęsiora na Nowego własnym podwóreczku :P :D

Że ja Waderko ? Co jedynie próbuję to, wyprowadzić wasze towarzystwo z równowagi. ;) Bez hejtu, bo nie lubię jak ktoś promuje gęsi, bo tylko to coś za Tobą pełza. :O

Gość gość
Zgadzam się Nowy: myślę, że powinieneś zdecydowanie przestać dokarmiać Petrova :O Przestań skutecznie go dokarmiać i opowiedz nam o tym, a my od razu zrobimy to samo z gęsią ;)

Gość gość
Tak jak myślałam, Wadi: Nowy jednak nie jest zainteresowany nauczeniem nas, jak nie dokarmiać gęsi i Petrova ;) No cóż, trudno ;)

Jak można walczyć ze tym spamem jak Waderka coś takiego wręcz gloryfikuje, :O Chyba nie myśli że to jedyna osoba, która zwraca uwagę na to co pisze. Ma syndrom sztokholmski, czy co?