Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego facetów tak kręci widok 0dbytu

Polecane posty

Gość gość

:o nie pojmuję tego; mój jak mu wypinam tyłek i pieści mi 0dbyt, palcami, językiem, rozchyla pośladki to jak sam mówi napatrzyć się nie może. A z fiuta wręcz mu cieknie śluz i pulsuje. O co chodzi, na cipkę aż tak nie reaguje. Pozostali niemal wszyscy też tak mieli. O co chodzi?

Gość gość
chyba twoj jakis wypaczony jest

Gość prawictwo pospolite 152
jest gejem , lepiej go rzuć

Gość gość
pedał

Gość gość
odbycik fajnie pracuje jak sie go pieści i też pulsuje ;)

Gość gość
dlatego ze dotychczas rypal tylko chlopakow i tak mu pozostalo mialam 7 facetow i zaden nie lecial na odbyt , posladki tak ale nie odbyt

Gość gość
a ty cwelem

Gość gość
nie wiem czemu takie zdziwienie, jestem kobietą i sama daję dupcię do pieszczot bo to lubię, sex analny również i chyba nic wspólnego z homoseksualizmem to nie ma ? ;)

Gość zzhg
Moj facet ma tak samo :/ Nie wiem o co chodzi, ale jeśli jemu się podoba to w sumie mogę się poświęcić. Ja w każdym razie żadnej z tego przyjemności nie cierpię. Natomiast obrzydza mnie robienie tego samego jemu, fuj.. W sumie nie nalega, ale od czasu do czasu zapyta czy popiescilabym jego o***t językiem. Fuj, fuj, fuj.. Raz próbowałam ( bo wiecie jak się kogoś kocha to chce się spełniać jego zachcianki) to myślałam, ze puszczę pawia.

Gość gość
cwel zalozyl ten temat, stwierdzam fakt, analny milosci ktory anal ogladal tylko w komputerze wyliz swojej starej zonie tylek po sraniu, cwelu

Gość gość
Fuj ja też nie lubię jak facet mi grzebie przy tyłku . I na anal się nie zgodzę . Dlaczego miałabym robić cos co mnie nie kręci a wręcz odrzuca ?

Gość gość
a ja lubię i robię sobie lewatywe a potem wypinam facetowi tyłeczek i jest cudownie