Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasze sposoby żeby uniknąc problemów intymnych

Polecane posty

Gość gość

jakie są wasze sposoby żeby problemy intymne was nie łapały????

Gość gość
Półtora litra spirytusu royal.

Gość monia4545
Podmywam się specjalnym płynem do higieny intymnej a potem smaruje provag żelem, który łagodzi podrażnienia, nawilża i chroni przed infekcjami - pomaga w utrzymaniu prawidłowego pH pochwy, sprzyja rozwojowi "dobrych bakterii". Nie brudzi bielizny, nie uczula no i teraz można go mieć za darmo szczegóły na stronie: http://testujemy.provag.info/

Gość gość
wlasciwy plyn do higieny intymnej oraz zel zawierajacy kwas mlekowy to bardzo dobre rzeczy, jednak do pelnej ochrony brakuje tu jeszcze probiotyku, ktory dostarcza zywe szczepy bakterii, ktore chronia pochwe przed kolonizacja szkodliwymi bakteriami i grzybami! ja stosuje probiotyk Provag, bo poleca go polskie twoarzystwo ginekologiczne i co moge powiedziec, rzeczywiscie dobrze mnie chroni!!

Gość gość
Tylko jeden członek w pochwie

Gość gość
Zawsze po okresie oraz jak czuje jakies swędzenie czy pieczenie od razu zakładam probiotyk Lactovaginal, który uzupełnia i wzmacnia flore bakteryjna czyli ochrone przed patogenami. Nie raz uchroniło mnie to przed rozwojem infekcji.

Gość gość
Infekcje intymne najczęściej występowały u mnie po wyjściu na pływalnie. Odkąd profilaktycznie stosuje probiotyk dopochwowy nie meczą mnie upławy, swędzenie czy pieczenie. Warto o siebie zadbać, polecam: https://www.youtube.com/watch?v=dqoroFH0pvA

Gość gość
Ja stosuję płyny do higieny intymnej z kwasem mlekowym, staram się nie korzystać z publicznych toalet, a jak już korzystam to nie siadać na deskę. I mój ginekolog z http://www.mediluxclinic.pl/ zalecił mi podmywanie się roztworem typu tantum rosa, ale niestety takiej infekcji czasami nie da się uniknąć.

Gość gość
Jest lato i nie nalezy się bzykać

Gość Zośka789
Stosuje płyn do higieny intymnej, wycieram się osobnym ręcznikiem, potem smaruje się provag żelem, który nawilża, łagodzi podrażnienia, chroni przed patogenami, noszę tylko bawełnianą bieliznę, którą piorę w wysokiej temperaturze, zrezygnowałam z obcisłych spodni na rzecz sukienek i spódnic, oraz ograniczyłam cukier również w napojach.

Gość gość
Codziennie na noc podmywam się emulsją provag, która skutecznie chroni przed problemami intymnymi, nawilża i regeneruje śluzówkę. Sprawdza się u alergików, wiem z własnego doświadczenia :) ma wygodny dozownik i jest wydajna.

Gość gość
Ja stosuje probiotyki zapobiegawczo, kilka razy w miesiącu albo jak zaczyna mnie coś swędzieć to przez kilak dni zakładam Lactovaginal i szybko mi po nim przechodzi swędzenie czy pieczenie.

Gość gość
Dbam o higienę, unikam toalet publicznych itp. ale niestety i mnie zdarzyło się złapać jakąś infekcję. Mój ginekolog www.piotrromanczuk.pl ze Stargardu doradził mi stosowanie specjalnego płynu do mycia

Gość gość
Zawsze po kapieli smaruje sie provag żelem, który wspomaga utrzymanie higieny intymnej oraz chroni przed rozwojem infekcji intymnych.

Gość gość
Po prostu myłam się szarym mydłem.

Gość gość
Nie ruchoam się.Ci/pa zaklejona kropelką.

Gość gość
U mnie sprawdza się emulsja provag, która skutecznie chroni przed infekcjami, nawilża sfery intymne i regeneruje. Nie posiada konserwantów, sztucznych barwników czy parabenów. Jest wydajna i ma wygodny dozownik.

Gość gość
Podobno jak człowiek się topi i woda zaczyna wypełniać mu płuca to wtedy ogarnia go uczucie euforii i ciepła. Czy to prawda?