Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jecie zupki chińskie ? bo ja jem

Polecane posty

Gość gość

niektóre są zdrowe i smaczne jak knorr te vifona są ohydne

Gość gość
Kiedys jadlam ale teraz juz nie jem bo mam zgage

Zupki chińskie to badziewie ale czasem grzesze jak na przykład zaśpię do pracy to zdarza się ale to raz na rok :)

Gość gość
Kumpel ma wrażliwy żołądek i jedyne zupki chiński, po których nie ma problemów, to zupki firmy Amino. Ja w związku z tym też się na nie przestawiłem, ale od czasu do czasu zjem sobie też kurczaka curry z Vifonu, bo bardzo mi smakuje.

Gość gość
zdrowe? to przeczytaj sobie ich skład ;] x oczywiscie, ze czytam, drogie zupki chińskie mają dobry skład ! co wy kulwa z tymi składami macie ? owoce tez są skazone, warzywa !

Gość gość
Tu skład gorącego kubka: makaron (39%): mąka pszenna semolina, białko jaja, koncentrat pomidorowy*** (22%), skrobia, cukier, sól jodowana, syrop glukozowy, preparat serwatkowy (mleko), maltodekstryna, tłuszcz palmowy, laktoza, ekstrakt drożdżowy, mąka pszenna, sól, czosnek, tymianek, aromaty co w tym składzie jest złego ? wszystko naturalne składniki, no moze poza syropem glukozowym bo niewiadomo po co tam jest

Gość gość
Czasami mi się oczywiście zdarza, jednak oczywiście stanowczo preferuję jedzenie sushi przy ulicy Zwycięzców 4. Menu znaleźć można na www.sushiwesola.pl :)

Gość gość
Tak. Najbardziej mi smakują ostre: krewetka i kurczakowa.