Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego przystojny chłopak nie może znaleźć ładnej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do wszystkich Dlaczego przystojny chłopak z zarostem 2 dniowym bardzo dobrze i modnie ubrany w naprawde dobre ciuchy typu calvin klein czy tommy hilfiger z charakterem towarzyski a przedewszystkim szanujacy się i nie zwracający uwagi za puszczalskimi dziewczynami który tworzy naprawde fajne i interesujace biznesy mam 18 lat brunet wysoki wysportowany postury piłkarzy bo nie biorę sterydów nigdy nie miałem szans u ładnej dziewczyny wszystkie mówiły ale ciacho patrzą się ciągle na mnie uśmiechają wszędzie ale jak wykonam pierwszy krok to nie mam szans dlaczego jak kiedyś poznałem ładną dziewczynę a ona w tym samym czasie wybrała grubego łysego gościa ze starą bmw który ubiera się byle jak i wziął ją tylko do ******** i nigdzie z nią nie wychodzi jest iprezowiczem i takiego chłopaka wybrała jak to jest ?

Gość gość
Ja tam w istnienie takich facetów jak się opisujesz nie wierzę. Bo sama jestem ładna, ale nietknięta chirurgią czy też pompowaniem ust, pieniądze też mam, wykształcenie także a każdy facet z mojego otoczenia wybiera plastikowego pustaka, który leci na starego rzęcha w gazie

Gość gość
Sprobuj z tymi przecietnymi dziewczynami to te przecietne lubia przystojnych facetow i takich tez maja

Gość gość
Dodam, że jestem jeszcze prawiczkiem. Wieczorami podglądam swoją siostrę jak bierze prysznic. Potem nie mogę zasnąć jak sobie nie strzepię ;-(

Gość gość
1. jestes egocentrykiem skupionym na własnym ja, widać to po twojej wypowiedzi, ja, ja i ja, ciuszki kalwina srajna bla bla bla 2. piłkarze jak i reszta sportowców to w 99% debile, egoisci, pustaki, tępaki, znałam kiedyś i dziękuje 3. moze jestes po prostu nudny, nieciekawy ? wygląd to nie wszystko, moze ten gruby łysy gość w starym bmw jest fajnym gościem z którym mozna o wszystkim pogadać, inteligentnym, zabawnym ? pozory naprawde mylą, ktos wyglądający na łajze, chama moze byc super człowiekiem a takie piękne lalusie to zwykle - fejsbuk, smartfonik, piłeczka, imprezka, spacerki 4. sory ze tak brutalnie, ale denerwują mnie takie jęczybuły

Gość gość
najpierw skończ gimnazjum dzieciaku, bo nie wiesz co to znaki interpukcyjne :O 🖐️

Gość gość
Ależ właśnie czesto przystojni mezczyzni mają atrakcyjne kobiety. Moi rodzice sa tego przykladem, moja przyjaciolka i jej chlopak, nawet ja i moj bardzo przystojny, dobrze ubrany i wgl nie bd tu slodzic, mąż. Moja babcia, jak igladam stare zdj, byla tak piekna, ze az zapiera dech! Dziadek rowniez powyzej przecietny i tez sie dobrali. Na ulicy czesciej widze pary ludzi pieknych niz przecietnych czy mieszanych.

Gość gość
teraz dopiero doczytałam że jesteś piłkarz- to szukaj blachary, żadna normalna na to nie poleci, chyba że grasz w 1 lidze i masz widoki na awans zagraniczny

Gość gośćsssd
W tym rzeć że w moim mieście ciągle tylko widać rudego chudego chłopaka z piegami o wzroscie 160 a obok niego dziewczyna jak modelka u mnie w miescie przystojni faceci sa z dziewczynami brzydkimi lub grubymi. A w dzisiejszych czasach bardzo łatwo każda kobieta może stać się ładna ćwiczenia zdrowy tryb życia odpowiednie ładne ciuchy zadbać o włosy paznokcie sle trzeba chcieć a ale wiekszosc dziewczyn jest leniwa w tym wlasnie te przecietne czy brzydsze mysle ze kobiety wiedza o czym mówie

Gość gośćsssd
Ja nie pale i nie pije i wydaje mi się że to ten problem bo dziewczyny praktycznie wszystkie młode teraz piją i palą takie mało zauważalne i głupie czynniki mogą wpływać

Gość gośćsssd
Czy jestem nudny tak jak opisałaś tego nie wiem może masz racje opisze co ja robie w życiu i oceń. Chodze na siłownie 2 lata tańczyłem na baseny chodze do kin biegam czasami na te różne maratony często wychodze do sklepów na dwór bardzo tez sie czasami skupiam na tworzeniu biznesów które stworzyłem coś czego nie było ani w Polsce ani nawet w Niemczech chodzi o produkty By Vilain wogóle nie gram na komputrze jak to robią praktycznie wszyscy to jest szczera wypowiedz dodaj swoje uwagi co jest nie tak

Gość gośćsssd
ogólnie zapracowany jestem , jedyną rozrywką jest wieczorny onanizm przed snem

Gość gość
Tam dziewczyna jakaś napisała że piłkarze to debile ja się z tym zgadzam i napisałaś że znałaś to znaczy że debil zwrócił twoją uwage i prawdopodobnie z nim byłaś i z tobà po jakimś czasis zerwał

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Co to znaczy że np ten gruby łysy gościu w dresie jest super człowiekiem niech jakaś kobieta dokładnie opisze bo mam wrażenie że tu najbardziej sytuacja wygląda tak: ... zą 2 dziewczyny na imprezie idzie obok nich ten gruby, a jedna z dziewczyn o boże jak on wygląda oblech, a ta druga potwierdza i p9źniej jak się dowiadują że on ma bmw e36 to mówią w sumie nie jest taki zły ma fajny okrągły brzusio jak u misia no i wygląda jak facet podoba mi się na 2 spotkaniu przeleci standardowo kupi kwiaty zacytuje kilka tekstów z internetu i kobieta ma sie czym chwalić przed koleżankami że ma bmw i nagle jest super człowiekiem ...

Gość gość
Wszędzie się slyszy, ze w dzisiejszych czasach to wszystkie blachary, tapeciery, utrzymanki lecace ino na kase... A osobiscie znam ino jedno takie dziewuszysko. Reszta kobiet jest normalna, ma wartosci... Ale ja mieszkam w malej miejscowosci gdzie do tego naokoło wsie. Duzo moich znajomych ma babcie pod nosem lub nawet w tym samym domu, mysle, ze to wplynelo na wychowanie. Ahha dodam jeszcze , ze nie kazda dziewczyna teraz moze stac sie nagle taka piekna... Rysow twarzy nie oszukssz.

Gość gość
Mam wrażenie że tu jakiś facet próbuje komentować hejtować 6