Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość claudiiix

rozstanie w 8 miesiacu ciazy

Polecane posty

Gość claudiiix

Witam. Jestem w 8 miesiacu ciazy i nie wytrzymuje juz z tym czlowiekiem.... Wybaczylam mu tyle razy wiadomosci od innych kobiet z ktorymi probowal sie umowic, nie jestem pewna ale przypuszczam ze mogl mnie zdradzic i to nie raz. W grudniu gdy dowiedzialam sie o ciazy plakal i przysiegal ze sie zmieni i zebym dala mu szanse, uwierzylam. Dzisiaj wchodzac w historie przegladarki odkrylam ze wchodzi w ogloszenia matrymonialne. Ze mna unika czegokolwiek tlumaczy to zmeczeniem badz dzieckiem. Oboje mamy po 22 lata, wszystko w domu robie ja, on tylko pracuje ja jestem na zwolnieniu... Kocham go, wiem ze on mnie tez ale czemu robi takie swinstwa?? Jestem dla niego zona idealna ale szuka wrazen?? Chce odejsc od niego ale tak szkoda mi naszego dziecka, pozbawie go normalnej rodziny...boje sie ze juz nigdy nikogo tak nie pokocham i ze nikt sie mna nie zainteresuje a samotnosc to jedyna rzecz jakiej sie boje na swiecie. Serce mi peka bo to z nim wyobrazalam sobie zycie ale jaka mam pewnosc co do jego wiernosci, juz nigdy mu nie zaufam zawsze bede nie pewna. Moje zycie to porazka....

Gość gość
Nie pozbawisz dziecka normalnej rodziny Bo wasza rodzina nie jest normalna. Ja rozstalam sie z moim kiedy dziecko mialo rok. Poszlo tez o zdrade. Zostalam calkiem sama bez rodziny tylko mialam mala. Minal rok Ja pracuje mam znajomych i pelno adoratorow, pelno. Na kazdym kroku ktos mnie podrywa, pisze do mnie itd. Ja nie chce pierwszego lepszego lajdaka wiec wszystkich zlewam ale dziecko w ogole nie jest problemem uwierz. Tez sie przejmowalam a teraz Nie moge sie odpedzic od facetow. Nie pamietam zeby mnie tak wyrywali przed dzieckiem.. bardzo duzo z Nich chce zwiazku