Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o rade. Jestem poniżana przez znajomego w pracy, jak się na nim zemścić?

Polecane posty

Gość gość

To moja pierwsza praca, wczesniej bylam tu na umowe zlecenie dorywczo, mam 25 lat wygladam niestety na duzo mniej, jestem niesmiala, mało pewna siebie wiec ludzie uwazają mnie za mniej inteligentą, niedoswiądczoną, głupią małolate która jakims cudem dostała prace w duzej firmie... Pracuje tu z takim facetem, jest kilka lat starszy, ok 33-35 lat, żonaty bo nosi obraczke, na początku mnie podrywał, takie chamskie wieśniackie zaloty, teksty jak na plazowej dyskotece, olałam go i się zaczęlo, głupie zarciki, dogryzanie, komentowanie mojego wyglądu, ubioru, cos powiem i on zaraz sie czepia, osmiesza mnie przy innych, gdy raz sie postawilam to poczulam sie jak w podstawówce :( bo powiedział : ooo ooo patrzcie młoda się zdenerwowala, zaraz bedzie foch ! :( zaczal sie głupio rechotać a ja myslalam ze sie rozplacze...

Gość gość
Pewne osobniki są tak bezczelne, że mogą mieć do ciebie pretensje o to, że ich nie lubisz. Ignoruj. Tyle w tym temacie. Niektóre istoty czerpią przyjemność z tego jak je wyzywasz, bo na inny kontakt z ludźmi nie mogą sobie pozwolić.

Gość ktoś25
Nie jesteś w stanie zignorować takiego debila? Mało miałem podobnych przypadków ale zawsze ignorowanie działało, niech sobie rodzi co chce, jak zobaczy że cię to nie rusza to zrezygnuje a do momentu gdy ty będziesz się tym przejmować to będziesz dawała mu satysfakcję. Jeżeli tak bardzo chcesz się zemścić to napisz do jego żony że proponował ci małe co nieco czy coś :) w końcu jesteś kobietą ! Pozdrawiam i głowa do góry.

Gość gość
ktoś25 dziś ? "małe co nieco"? P*****lnij się w łeb i umrzyj. Zakłamana szujo.

Gość gość
olewaj,a jak przy innych ludziach bedzie sie czepial ,to spytaj czy ma zly dzien,czy zone wczoraj moze glowa bolala ?

Gość gość
Ludzie jacy wy jesteście p******i. Od tego jest policja.

Gość ktoś25
gość dziś x Ojej czyżby osoba o której mowa tutaj była? :D Jak ktoś jest śmieciem to zasługuje na takie samo traktowanie, żeby zobaczył jak to jest :)

Gość gość
Dajecie przyjemność swoim stalkerom za każdym raazem, gdy choćby na nich spojrzycie. Nie ważne czy z uśmiechem, czy poirytowaniem. Nie dokarmiajcie emocjonalnie dorosłych dzieci. Nie pozdrawiam, żegnam.

Gość gość
Zemscij sie. Jestes kobieta a zemsta kobiet jest słodka. Odezwij sie do jego zony ze jej maz to podrywacz i zboczeniec. Facetowi nie bedzie do smiechu. A jak sie cos do ciebie odezwie to powiedz zeby z toba nie zadzieral bo pozaluje usmiechnij sie i zignoruj.