Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAMOTNAAKobietaa

Dlaczego jestem samotna?

Polecane posty

Gość SAMOTNAAKobietaa

Studiuję, jestem zadbaną osobą, otwartą, wesołą, bardzo pomocną, a w ogóle nie mam znajomych, przyjaźnie ciągle się rozwalają, nie mam z kim wyjść, nie mam chłopaka, tyle, że mieszkam z koleżanką ze studiów i teraz ona jadzie do domu, ja mam 3 dni wolnego i mam opcję siedzieć sama na mieszkaniu czy jechać do siebie do domu... jak ją zapraszam - na kawę, herbatę, spacer, nawet na tą samą siłownię chodzimy - to mówi, że zawsze zajęta, może kiedyś. tak mi smutno, że nie mam znajomych, z kim pogadać, z kim wyjść na koncert ;/ jest koncert na który chcę iść, ale nie mam z kim... na fb mam sporo znajomych, a nie mam z kim się spotkać, wiele razy proponowałam, ale nie będę ciągle ja wychodziła inicjatywą jak ktoś mnie olewa ;/ nawet taka głupia rzecz, że nikt mi nie "lajkuje" jak coś dodam, czy zdjęcie... wrzucam czasami filmiki z muzyką klasyczną, z książkami które przeczytałam, z jakimiś żartami - nikt nie polubi. a u znajomych, któzy wrzucają albo totalnie głupie rzeczy na fejsa albo swoje zdjęcia jest zawsze po 30 i więcej lajków i masa komentarzy. próbuję umawiać się na spotkania z koleżankami ze studiów, dzwonię w weekendy do nich, w tygodniu, że może się spotkamy, moze cos, może na piwo, może na koncert, do kina... każdy zawsze "zajęty". Dlaczego wszyscy trzymają się ode mnie z daleka, skoro naprawdę przeanalizowałam swoje zachowanie i nie wydaję się zła, niemiła, marudna ani nic z tych rzeczy. Nie krytykuję, słucham dużo. I mam wiele do powiedzenia. Czemu tak jest? Ostatnio na uczelni zagaduję koleżankę. Myślę sobie "spróbuję raz jeszcze, może ze mną pogada". Tak przebiega rozmowa: JA: I jak tam, dostałaś już wpis od profesora? ONA: Taaaak. JA: A no to dobrze. Ja już po. W ogóle z anglika kiedy mamy? ONA: (przeciągle, jakby niemiała ochoty) Nie wiem. JA: No spoko. Patrzę , że koloruje "kolorowanki dla dorosłych". JA: Oooo, jakie fajne. Gdzie to kupiłaś? ONA: No w sklepie... Myślę sobie, "aha, patrzy się na mnie jak idiotka...". JA: Dużo taka kolorowanka kosztuje? ONA: Mhm (odburknęła tylko, nie patrząc na mnie). No i sobie poszłam... i co? Co sądzicie??

Gość gość
A kogo to obchodzi, trudno będziesz samotną starą panną :-).

Gość gość
" Nigdy nie jesteście pozostawieni sami , nawet gdy w okół nikogo nie widzicie... ", to słowa Najświętszej Marii skierowane do polskiej polonistki błogosławionej Barbary Kloss w 1980 r. Jej reportaż pt.: "Myśli Różańcowe " dostępny w internecie odsłania wiele tajemnic miłości Maryi do naszego narodu.

Gość gość
Pewnie jestes brzydka :( bo ludzie to qrwy i lubia tylko ladnych

Nie przejmuj się czasem tak bywa. A jak chcesz to tym pogadać to napisz na maila eaenki@t.pl ja Ci przynajmniej odpiszę bo nie olewam ludzi tak jak Twoimznajomi.

Gość gość
mam podobnie, chcesz możemy pogadać, student z poznania emilpzn@interia.pl