Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia53kgcel52kg

Uprawiałyście SEX z brzydkim facetem ???

Polecane posty

Gość kasia53kgcel52kg

Zdarzyło wam się uprawiac sex z facetem który jest wyraźnie brzydszy od was ? Założmy, że wy jesteście bardzo łądne a on bardzo przeciętny albo wy ładne a on poniżej przeciętnej np. lekko gruby albo wy w miarę ładne a on brzydki, jakiś rudy z zakolami albo coś.

Gość gość
Taa on łysy, śmierdzący, z cuchnącą gębą pełną zepsutych zębów...

Gość kasia53kgcel52kg
czemu to z nim zrobiłaś ?

Gość gość
Zacytuje Dode "bo mi sie pieprzyc chcialo" :-D

Gość gość
Większość facetów w Polsce jest brzydszych od kobiet więc nie wiem po co pytasz :(

Gość gość
NIe prawda ! Faceci są brzydsi od kobiet bo taka już uroda ludzi. Kobiety też bardziej o siebie dbają. Ale chodzi mi ogólnie o to czy zdarzało się wam jako dziewczynom bardzo łądnym na tle swoich koleżanek uprawiac sex z facetem, który wśród kolegów wypada słabo

Gość gość
NIe prawda ! Faceci są brzydsi od kobiet bo taka już uroda ludzi. Kobiety też bardziej o siebie dbają. Ale chodzi mi ogólnie o to czy zdarzało się wam jako dziewczynom bardzo łądnym na tle swoich koleżanek uprawiac sex z facetem, który wśród kolegów wypada słabo

Gość gość
up

Gość kasia53kgcel52kg
Pytam bo prowadze firmę i urząd skarbowy wlepił nam 800000 zł karty za źle obliczony podatek, a naczelnik urzedu - oblesny typ - niedwuznacznie dał mi do zrozumienia ze jak się z nim spotkam to sprawę da się załatwić

Gość gość
Phahaha jasne :D serio myslisz, ze jestes tyle warta? Hahahaha idz leczyc kompleksy gdzie indziej kretynko. Mozna miec lalunie z roxy za 200 zl, to facet bedzie 800tys. za jeden raz dawal. Takich kretynow nawet w melinach najgorszych nie ma, a laska chciala sie bzykac z naczelnikiem skarbowki hahaha

Gość gość
Tadzio Kotarba vel GGGB no popatrz nigdy nie uprawiałeś seksu z brzydkim facetem. a Tadzio vel GGGB z ładnym , ładniejszym od Ciebie?