Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MamaMajeczki1993

Zero zainteresowania ciaza!Odejsc od niego czy nie?

Polecane posty

Gość gość
nie wszyscy męzczyzni maja jakis konkretny stosunek do dziecka, poki gonie widza. Moj tez mial w nosie, a jest bardzo dobrym męzem i ojcem. jesli oczywiscie to jedyny problem, to sie nie przejmuj.

Gość gość
Moj mąż w pierwszej ciąży jak i teraz w drugiej tez nie wykazuje zainteresowania,mam wolna rękę co do wydatki w na wyprawkę,co wieczór jak brzuch "tańczy" mąż pogłaska brzuch i uczestniczy w usg ale nic więcej.Nie widzi dziecka wiec nie ma go namacalnie wiec nie przywiązuje do ciazy zbytniej uwagi tak myślę

Gość gość
Mój też w ciążę się nie angażował, ale jak córka się urodziła to było zupełnie przeciwnie. Odkąd po raz pierwszy wziął ją na ręce się w niej zakochał.

Gość gość
Faceci tak mają.

Gość gość
Koniecznie odejdz! Masz dooope a nie faceta. Prawdziwego mezczyzne ktory bedzie dobrym ojcem i prawdziwym partnerem poznaje sie po tym ze dzwoni kilka razy dziennie zeby pytac o samopoczucie a noce spedza na czytaniu podrecznikow o swiadomym tacierzynstwie i glaskaniu brzuszka.

Gość gość
No i nie zapominajmy o obowiązkowym uczestnictwie w ginekologicznych badaniach :)

Gość gość
ojejku przeciez to projekt,jak agatka,wyluzujcie.

Gość mamamajeczki1993
Byl na usg . Jak zaczynam temat dzidzi to go zmienia... wczoraj dotknal brzuch na doslownie 2 sek po raz pierwszy... rozumiem ze stres mysli o tym jak zapewnic wwzystko co potrzebne mi i dziecku ale czy to oznacza ze nie musi okazywac troski? Kupi mi lody albo korniszony xd doceniam to ale wolalabym mile slowo albo zeby dotknal brzuszka... nie interesuje mnie materialne okazywanie uxzuc ze to tak okresle...

Gość gość
faceci sa okropni :/ jedyne co ich interesuje to sie nazrec wyspac isc do pracy i znowu nazrec i wyspac