Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Historia o kupie dosłownie sprzed chwili

Polecane posty

Gość gość

Ludzie kochani co mi się przytrafiło :O Wchodzę sobie do pokoju celem wejścia na forum "kafeteria" i nagle ogromna chęć wykupczenia. Taka nagła sraka. Na dole ojciec się kąpał w lazience więc nie dobiłabym się tam nawet. Pewnie nie zdążyłabym tam dobiec. Chwyciłam doniczkę, wyjęłam z niej mniejszą doniczkę z kwiatem i dosłownie w ciągu kilku sekund wypuściłam z siebie kupę. Rzadką srakę. Kwestia kilku sekund opoznienia i miałabym obsrane gacie. Teraz czekam az wszyscy pojda spać by wyrzucić ten cuchnący deser :O okno w pokoju otwarte na oścież a smród nadal wisi w powietrzu :O historia 100% prawdziwa. Dosłownie sprzed 10 minut.

Gość gość
Moglas to wpisac w stary temat pt czlowiek jest obrzydliwy sra rzyga pierdzi. Wpisz to tam

Gość gość
ok jak znajdę to wpiszę. Mieliście kiedys taką sytuację? Bo u mnie to sie działo w ciagu kilku sekund i nie dało się powstrzymać za nic w swiecie.

Gość gość
ja nasrałem do reklamówki a obok mnie stoi teraz butelka z moczem bo nie chciało mi się iść do kibla

Gość gość
chciałbym być tą doniczką

Gość gość
Super historia . Ja sikalam w pracy do wiadra na zapleczu ;)

Gość gość
Napewno juz zwolniła sie łazienka. Wyrzuc do kibla

Gość gość
owszem zwolniła, ale domownicy krążą po domu. nie mogę spacerować z tą donicą bo smród może pozabijać. poza tym jak ktos by zauwazył mnie z tą donicą ? no ludzie kochani, muszę czekac. Wstawiłam do szafki w biurku, nie capi juz tak okrutnie.

Gość gość
jak bedziesz wystawiać to z szafki to przygotuj się na uderzenie gęstej chmury trującego odoru, najlepiej zatkaj nos i wywietrz porządnie pomieszczenie :classic_cool:

Gość gość
przez okno? które ma widok na ulicę ? mam walić do ogródka prosto przy kuchennym oknie? na bank wszyscy by to zobaczyli, a wstyd do końca zycia.

Gość gość
No.

Gość gość
nie ma lepszego widoku od s******ej kobitki ! ja bym chciał żeby jakaś kucnęła nademną odwrócona i narąbała porządnie na moją klatę

Gość gość
o k***a co za skrzywienie

Gość gość
Jesteś obrzydliwa i zalecam wizytę u lekarza bo to nie jest normalne żeby młoda dziewczyna nie mogła powstrzymać ciśnienia na kał do momentu aż łazienka się zwolni, jakbys była w tym czasie na mieście to co, zesralabys się w nachy? Myślisz ze żadnej osobie nigdy nie zdarzy się zachciec w najmniej spodziewanym momencie? A jakoś osrani nie chodzą. Może za dużo anala i twoje zwieracze juz kituja

Gość gość
ja tam lubię takie kobitki wy katole niedobre

Gość gość
21.10 ha ha dobre

Gość gość
Ironiczna Mysz Kuku Kukawska dziś Mogłaś wysrać się przez okno przecież. Wtedy smród by był poza domem, a nie w Twoim pokoju. Hahahahahahahahaha posmarkalam monitor hahahs

Gość gość
Posralam sie ze smiechu. Ja od dzis sram przez okno. Szczac tez bede oknem. Autorko wypieprz donice przez okno

Gość gość
21.10 daj dziewczynie spokoj, co biedaczka miała w spodnie narobić, dobrze ze chociaż ze ta doniczke miala

Gość gość
włóż doniczke do worka to nie będzie tak śmierdziało