Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoby 25plus Czy jesteście zaczepiani przez ludzi za bycie kawalerem czy panną?

Polecane posty

Gość gość

Mnie ludzie wręcz nękają. Ciągle pytania kiedy w końcu kogoś znajdę, kiedy będę miał żonę, kiedy zostanę ojcem. To jest beznadziejna sytuacja. Niedługo będę miał 25 urodziny i jestem prawiczkiem i nigdy nie byłem w związku. Nie czuję się samotny, nie potrzebuję i nie chcę być w związku tak jak i seksu. Dlaczego ludzie tego nie mogą zrozumieć?

Gość gość
Bo żyją stereotypami wmawianymi w kościele.

Gość gość
Tylko orły latają samotnie

Gość Turkuć
A to taki wielki problem?

Gość gość
Nie przejmuj się! Masz dopiero 25 lat, ja znam męzczyzn, ktorzy ożenili się dopiero po 40- tce! Widocznie jeszcze Twój czas nie nadszedł, przyjdzie pora- poczujesz potrzebę posiadania żony i dzieci.

Gość gość
Gość 21:33 , a co ty tam piszesz o porze, niektórzy nie mają, bo ich po prostu nie stać na chłopaka, dziewczynę i tyle . Jak by było tak dobrze, to by nie było kawalerów, panien , co do ludzi dziwią się, bo sami mają rodziny , i tak się śmieją z samotnych.

Gość gość
gość dziś - co to znaczy " nie stać na chłopaka czy dziewczynę", bo ja tego nie rozumiem?

Gość gość
jest coś takiego jak społeczna psychoza,gdyby była np. moda na poglądy że małżeństwo to rutyna ,śmierć miłości,znudzenie ,a nawet depresja to by się pytali kiedy skończysz z tym małżeństwem bo robisz sobie krzywdę,ludzie lubią naśladować innych i wszelkie odstępstwa ich niepokoją :-) także odetchnij i patrz na nich tak jak potrzeba