Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WpienionaGlupotaNiektorych

Widzę coraz więcej samotnych matek z czarnymi dziećmi

Polecane posty

Gość WpienionaGlupotaNiektorych

Codziennie pokonuję pół Warszawy w drodze na uczelnię i zauważyłam coś strasznego: z roku na rok widzę coraz więcej samotnych matek z czarnymi dziećmi. W większości są to dziunie typu 'solaris' z całą cysterną tapety na twarzy. Od kilku, z którymi miałam okazję porozmawiać, dowiedziałam się, iż te dzieci to pamiątka po wakacyjnym zauroczeniu w 'sympatycznym, czarnym mężczyźnie, który był taki miły i kulturalny'. A później inne narody gadają, że Polki są łatwe'. Dostaję wścieklizny, po później my wszyscy, z podatków, finansujemy takie 'mamusie' co co myślą kroczem i rozkładają giry ptzed pierwszym spotkanym na wakacjach murzynem.

Gość gość
Autorko dobić Cię ? :) Twoje dziecko nie dostanie się do przedszkola tylko dlatego, że Ty się nie puszczasz i jesteś w związku z ojcem dziecka :) Niezły kraj co?

Gość gość
Ja tam żadnej takiej nie widzę. Jedyne co, to ze kobiety z ciemnymi dziećmi i mezami są przy kości. I uważam to za bardzo fajne. W naszej kulturze są be, a dla innych seksowne.

Gość gość
Co ciekawe że to chamstwo bo czarny zerżnął i zaciążył a teraz szukają białego by tatusiował i się nim zajmował! !!!

Dlaczego chamstwo? Niech sobie szukaja masz do nich pretensje, ze ZNAJDUJA WSROD POLAKOW FRAJEROW CO CHCA MURZYNSKIE DZIECKO KARMIC? Miej pretensje do bialych frajerow, ze sa frajerami. :)

Gość gość
Czemu desperacja? Autentycznie podobają się murzynom grubsze kobiety. A kobieta czując się pożądana rozkwita. Mieszkam w Niemczech, tu jest pełno takich par, nie widzę samotnych matek, a kobiety wyglądają na szczęśliwie.

Gość gość
Trzeba się z tym pogodzić. Kijem Wisły nie zawrócisz... ale to okropne, jaką opinię Polki nam wyrobiły na świecie i jest to fakt niezaprzeczalny.... ile razy jeździłam do rodziny do Londynu to byłam masowo podrywana przez czarnych, gdy tylko dowiadywali się, że jestem Polką, bardzo dziwili się odmowy i nieraz wprost mówili, że zazwyczaj Polce wystarczy postawić drinka i ma się udany seks...

Gość gość
murzyni biorą grube, to fakt

Gość gość
Ja i tak nie szukam polki na żonę. Wolę Azjatki są porządne.

Gość gość
A ja się dziwię, że nie wkurzasz się na to, że Twoje podatki kradną politycy. Nie wiem w czym problem? Ten nasz naród jest naprawdę dziwny. Jej problem, czy się przespała z kimś, czy ma dziecko czarne/mulata/muzułmańskie itd. Raczej nie Ty będziesz tego konsekwencje ponosić. I jeszcze, żeby kobieta przeciwko kobiecie była? To tylko w tym kraju. Pogratulować, nie lepiej się swoim własnym życiem zająć?

A co najsmieszniejsze tych wymagan nie ma wiele i nie sa jakies kosmiczne, ale i tak malo ktora je spelnia. :)

Gość gość
I po czym się poznaje samotną matkę? Po tym, że sama z wózkiem idzie, czy jak? :D

Gość gość
Michał121212 dziś natomiast ty nie spełniasz wymagań nawet największego paszteta z opóźnieniem umysłowym, nie wspominając o wyższych ligach :(

Gość gość
Moja była sasiadka tez jak do matki przyjezdza to z cudnym małym bambuskiem jezdzi,jej mąz w typie Denzela W.Jest bardzo otwartym facetem,bankowiec.Po prostu człowiek i to tego fajny.

Gość gość
Czarni wiedzą, że polki są puszczalskie dlatego jak zobaczą białą blond dziewczynę to zagadują po polsku z zapytaniem o seks. Szczególnie w Londynie.

Gość gość
Też to zauważyłam. Dużo jest teraz w Polsce takich " pamiątek " z UK. W sumie, ich sprawa, ale szkoda tych dzieci, tydzień temu byłam swiadkiem na placu zabaw, jak przyszła mama z czarnym dzieckiem. Dziecko bawiło się same, w okol krążyły inne i mówiły wierszyk - " murzynek bambo..." Przykre to było i dla matki i dla dziecka. Nie wiem, czy dziecko mówiło po polsku

Gość gość
Wcale, ze nie szkoda tych murzyniatek.

Gość gość 43 lata
Michał121212 wczoraj Nie seksowne tylko zdesperowane. One doskonale wiedza, ze u bialego nie mialyby szansy x albo jesteś prawictwo albo kolejny, skrajny debil na kafe :-O dobrze radze nie wypowiadaj się za wszystkich facetów bo gufno wiesz w temacie kobiet a co do opisanej sytuacji to w dużej części jest to wina facetów z obecnego pokolenia - spedalone to jakieś, oczekujące że to kobieta się nimi zajmie, jak coś przelecą to tylko po to żeby się spuścić (głównie do ryja) a kobieta ma to traktować jako wielkie szczęście :-D kiedyś tak nie było - pamiętam jak licytowaliśmy się z kolegami z kim dziewczyna miała większy orgazm a o czymś takim jak lody to słyszeliśmy tylko w opowieściach spod celi

Gość gość
gość 43 lata wczoraj Wina nasz białych młodych mężczyzn, że młode białe kobiety to szmaty i dają czarnym i zostają samotnymi matkami :P Sięgnij po słownik ortograficzny zamiast obrażać porządnych ludzi

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona