Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piecze przy sikaniu

Polecane posty

Gość gość

bardzo piecze i boli, cały dzień jutro mam nadzieje ze dostane się do lekarza, co mogę kupic bez recepty, bo nie usne :(

Gość gość
Prawdopodobnie masz zapalenie pęcherza, kup w aptece bez recepty żuravit i provag, pierwszy działa antybakteryjnie, drugi zakwasi drogi moczowe oraz układ płciowy co uniemożliwi namnażanie patogenów. Pij dużo wody z cytryną, witamina c również przy takich problemach pomaga. Jutro wybierz się do lekarza rodzinnego, na badanie moczu.

Gość gość
Uro furaginum 3x dziennie po dwie tabletki przyjmować z witamina C 2 tabletki uro i jedna wit C przez siedem dni na pewno pomoże

Gość gość
Mi zawsze pomagał czosnek, sok z czarnej porzeczki i żurawiny. Tyle że wszystko naturalne, więc jeśli masz dojścia to polecam nawet od czasu do czasu profilaktycznie. Dobrze jest też do tego brać nawet jakikolwiek środek przeciwzapalny. Oczywiście dużo, dużo wody. Mi przechodziło maksymalnie po 5 dniach.

Gość lili4141
Dużo wody z cytryną, żuravit, żurawina, jeśli nie pomoże to pozostaje tylko antybiotyk. Pamiętaj że bakterie z cewki moczowej do pochwy mają krótką drogę więc na Twoim miejscu zaopatrzyłabym się w probiotyk dopochwowy np. invag, który zawiera aż 3 szczepy żywych bakterii kwasu mlekowego, więc skutecznie kolonizuje pochwę.

Gość gość
Też miałam częste nawracające problemy z pęcherzem. Odkąd okolice intymne codziennie na noc smaruje provag żelem infekcje intymne mnie omijają. Żel chroni przed wnikaniem bakterii i grzybów do cewki moczowej oraz pochwy. Ma wygodny dozownik i nie brudzi bielizny.