Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem totalnie zagubiony

Polecane posty

Gość gość

Poszedłem na studia prawnicze w trakcie których zachorowalem i musialem przerwać studia na rok. Juz po miałem dość. Nie chciałem wracać na uczelnie bo studia w ogóle mnie nie interesowały ale zdecydowałem się spróbować jeszcze rok bo rodzice naciskali a nie miałem żadnej alternatywy. Z tyłu głowy jednak miałem cały czas medycynę. Podczas pobytu w szpitalu poznałem wielu lekarzy i wrócił do mnie pomysł zostania lekarze. Na prawo poszedłem tylko po to żeby nie siedzieć w domu bo mysalem ze na medycyne nie mam szansy sie dostac. Teraz nie wiem co robić bo mogę spróbować dostać się na lek ale mi głupio. Moi znajomi będą pracować a ja będę dopiero zaczynać studia. To beznadziejne uczucie. Nie wiem co robić bo po prawie mógłbym jakoś pracować ale medycyna zawsze do mnie wraca od czasu do czasu a teraz to mam poważny dylemat. Z jednej strony wartoby się usamodzielnic żeby pomóc jakoś mamie a z drugiej strony jaki sens ma studiowanie kierunku po którym będę nieszczęśliwy. Żałuję że zrezygnowałem w liceum i się poddałem i myślałem ze to minie. Niestety nie minęło i jest coraz gorzej.

Gość gość
Jak będę miał medycynę go będę miał 29/30 lat i mam spory dylemat...

Gość gość
W tym wieku ludzie maja juz firmy

Gość gość
Up

Gość gość
hmmm, moja matka ma znajomego, ktory marzyl o medycynie cale zycie. Zycie to nie potoczylo sie jednak tak, jakby chcial - bywa. Skonczyl ekonomie z "przymusu", rodzina, dzieci, bla, bla. Poszedl jednak na studia medyczne majac praweie 40 lat i jest dzis bardzo dobrym chirurgiem. Wszystko sie da. Powodzenia.

Gość gość
moja ciotka byla polozna dawno temu ale marzyla o medycynie i poszla na nia dobrze po 30stce.

Gość gość
No to raczej w wieku 16-17 lat się rozstrzyga sprawa, gdy wybierasz profil. Niewiele osób idzie na medycynę z innego niż biol-chem. A może zainteresuj się medycyną alternatywną. Mam córkę po medycynie, a ja jakby na przekór czytam ciągle o niemedycznych specyfikach typu MMS, wit C, MSM, boraks, płyn Lugola, soda oczyszczona, chlorek magnezu. Życie mnie zmusiło, a lekarzom nie ufam.