Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lillllyyyyyuuuu

straszy facet...nie pisze

Polecane posty

Gość lillllyyyyyuuuu

Temat złożony jak ... poznałam duzo straszego faceta. Wszystko ładnie pięknie i wg. Pojechał z najbliższymi na wakacje nie odzywa sie od poniedziałku, mówił ze tęskni, ze kocha.... płakał jak była moz liowśc ze nasza znajomości sie skończy... nie chciał uprawiać seksu np. w hotelu, w aucie bo uważał ze za bardzo mnie szanuje i nie chce zepsuń tego co jest.... a teraz cholerna sie nie odzywa... jakies rady...

Gość gość
Pogrywa w kotka I myszke

Gość
nie wiem. Ale byl taki przypadek w mojej rodzinie i okazalo sie ze on czekal na telefon od niej bo obawial sie ze jednak jest za "stary" i ze po urlopie jednak tamta kobieta go nie chce...W koncu ona sie odezwala, teraz sa malzenstwem.:P

Gość
po prostu zadzwon albo chociaz napisz i bedziesz wiedziala czy chce kontynuowac znajomosc, ale czegos sie obawial czy moze nie byl jednak do konca szczery w tym co ci mowil.:)

Gość lauraa273232
RAZ możesz zadzwonić lub napisać, ale nie więcej, nie bądź jedną z tych narzucających się desperatek bo tylko jego to zniechęci... Chyba,że już dzwoniłaś albo pisałaś i bez odzewu to teraz jego ruch, Dobrze Ci radzę bo sama kiedyś trochę narzucałam się facetom i fatalnie na tym wychodziłam :)

Gość lauraa273232
Ale i tak myślę, ze coś jest nie tak skoro on się od tygodnia nie odzywa, wiesz słowa to jedno, a czyny to drugie. Nawet jak facet mówi czułe słówka to niekoniecznie znaczy, że są prawdziwe, bardziej patrz na czyny, nie słowa :)

Gość gość
Dziewicza Góra - nieoficjalna osada leśna położona w województwie wielkopolskim, powiecie poznańskim, gminie Czerwonak Osada leży na terenie Parku Krajobrazowego Puszcza Zielonka.

Gość gość
pisałam, nie odpisał. Oczywiście wiele razy już od niego słyząłam, ze on sie boi, ze zmienie zdanie i ze nie bede chciała go. Mówił, ze kocha, pierwszy. Czekam cierpliwie ale już zastanawiam sie jak sie zachowac gdzy wróci i bedzie chciał się spotkac....

Gość gość
Ja bym sie z nim nie spotkala. Moja kolezanka byla w podobnej sytuacji. Wrocil z wakacji przestal sie odzywac. Teraz widuja sie w pracy. Wczesniej tez opowiadal jak sie boi...

Gość gość
matko jakie to dziwne. Gdyby nie mowił mi, że boi się, ze nie bede chciała z nim być inaczej pdeszłabym do sytuacji. Wiem, ze jest to typ niegrzecznego chłopca ale zastanawiam sie dlaczego jest tego taki niepwny. Nie raz pokazałam mu jaka jestem, wie, ze nie zalezy mi na jego kasie i ze mną nie jest łatwo.... matko zwrócił mi w głowie tym ze sie tak nie odzywa....

Gość gość
Bo my lubimy takich. Tylko wiesz czasami warto miec nudnego, ale pewnego.

gość dziś jesli nie odpisal to masz odpowiedz.:)

Gość gość
Napisałaś,że pojechał z najbliższymi na wakacje.....czy to czasem nie jego rodzina?

Gość gość
tak rodzina najbliższa ale on jest wolny, nie miał żony i nie ma.

Gość gość
jeśli nie ma żony to spoko :)

Gość gość
nie ma :) dokładnie sprawdziłam dodam ze polakiem tez nie jest wiec troszke mam więcej wątpliowości

Gość gość
Sanitas LOVE YOU dziękuje za rozbawienie :)

Gość gość
Cos mam wrażenie że w coś sie pakujesz dziwczyno.

Gość gość
tez mam takie wrażenie ale cholernie mnie to kreci choś wiem, ze jesli cos by było i ja bym odwaliła to nie mam życia. On już bedzie wiedział co robić.

Gość gość
Glupich nie sieja ...