Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet....

Polecane posty

Gość gość

i jego emocjonalny szantaż. Po krótce: obydwoje zbliżamy się 30-dziestki. Każde z nas jest samodzielne i mieszka osobno. Poznałam tego faceta po upierdliwych swatach koleżanki. No dobra. Facet wydawał się w porządku jeśli chodzi o poglądy i wspólne zainteresowania. reszta postu poniżej...ciągdalszy... Po 8-miu miesiącach zaczął mi dyktować (powtarzam: dyktować!) z kim powinnam się spotykać a kogo wyeliminować, w jaki sposób się ubierać (spódnice za kolana zaczęły być za krótkie a spodnie zbyt obcisłe!). Jestem spokojną osobą, raczej domatorką ale nie stronię od spotkać z osobami które poznałam wiele lat temu. TERAZ , tak subtelnie ale skutecznie ON się stara zmienić to, co przedtem było do przyjęcia. Moje pytanie: skąd się biorą takie typy? Powiedzenie że wiedziały gały co brały zupełni tu nie pasuje.

Gość gość
Szczerze nie wiem co nimi powoduje, może chorobliwa zazdrość i kompleksy. Ciężko z kimś takim żyć, ale wybór należy do ciebie.

Gość gość
Nie raz kompleksy a nie raz poprostu jest to ktoś kto jako jedyny powierzchnia Ci prawdę. Może te spódnice nie sa za obcisłe z powodu zazdrości tylko może delikatnie Ci sugeruje że walki widać.

Gość gość
gość dziś Szczerze nie wiem co nimi powoduje, może chorobliwa zazdrość i kompleksy. Ciężko z kimś takim żyć, ale wybór należy do ciebie. X Masz rację w tym że wybór należy do mnie. Wybrałam... wolność. Dziękuję za odpis. X X gość dziś Nie raz kompleksy a nie raz poprostu jest to ktoś kto jako jedyny powierzchnia Ci prawdę. Może te spódnice nie sa za obcisłe z powodu zazdrości tylko może delikatnie Ci sugeruje że walki widać. X Nie, nie mam wałków :-) Jestem raczej filigranowej budowy. Dzięki za odpowiedź. Co do kompleksów...No właśnie nie rozumiem. Ja takich nie mam i wcześniej nic nie wskazywało żeby ON jakieś miał.