Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 w124

Czy ona ona mnie olewa?

Polecane posty

Go艣膰 w124

Hey, czy dziewczyna widzi kiedy zale偶y na niej ch艂opakowi?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
widzi ale mo偶e ch艂opak zachowywa艂 si臋 tak 偶e jej przesta艂o zale偶e膰 na nim albo w og贸le nie jest nim zainteresowana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ona , ona , ona - czeka , czeka , czeka ... t臋skin , t臋skni , t臋skni idioto wirtualny ! pokr臋cony rzeczywi艣cie ! Bez umiaru , bez zachamowa艅 i bez wstydu .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w124
Co? Nie bardzo rozumiem sens tej ostatniej wypowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w124
Czeka i t臋skni? W膮tpi臋 bo pisa艂em do niej i nagle przesta艂a pisa膰. Oczywi艣cie po tym jak zapyta艂em czy chce si臋 przej艣膰. :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olej j膮 teraz na d艂u偶sz膮 chwil臋, po jej reakcji rozpoznasz, czy jej zale偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak zwykle rady z du.py wziete. Nie zawsze widzi, musza byc konkretne sygnaly ,z obu stron oczywiscie. Zaprosiles ja na spacer, nie odp tak? To juz niezbyt o niej swiadczy, ale jesli ci zalezy po prostu ponow pytanie. Normalnie zapytaj czy doszedl sms i ma ochote. Jak nie odp faktycznie ja olej, przekonasz sie z kim masz do czynienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pyta膰 czy sms doszed艂? Bez jaj, to strasznie g艂upie, a w og贸le to ile razy ma jeszcze pisa膰 do kr贸lewny? Nie pisz ju偶 nic do niej i si臋 nie poni偶aj, jak nie chce, to jej strata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w124
Chyba macie racj臋. Trzeba mie膰 sw贸j honor.

Udost臋pnij ten post

Widzi, ale zaczyna mie膰 w膮tpliwo艣ci, je偶eli ch艂opak ma w膮tpliwo艣ci :) Je偶eli jej zale偶y, a olewa, to robi tak dlatego, 偶e nie ma pewno艣ci co do intencji ch艂opaka i nie chce wykaza膰 zbyt du偶ego zaanga偶owania i si臋 o艣mieszy膰. Jak Ci zale偶y na niej to walcz i okazuj jej zainteresowanie i nie stosuj gierek ;) x mo偶e by膰 te偶 tak, 偶e wie, 偶e co艣 do niej masz, ale ona nie jest zainteresowana :) musisz ws艂ucha膰 si臋 w swoj膮 intuicj臋 ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w124
Jak mo偶na komu艣 na kim艣 zale偶e膰 i jednocze艣nie go olewa膰? Wi臋c chyba raczej to drugie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlatego tez radze nie stosowanie gierek i schematow "krolewna", duma i wszystkie te bzdury dla gimbazy. Moze nie byc zainteresowana, moze byc inna przyczyna. Unos sie honorem,to na pewno sie dowiesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w124
A poza tym okazuje zainteresowanie. Pyta艂em o kt贸rej ko艅czy bo chcia艂em j膮 odprowadzi膰 do domu, wczoraj siedzia艂a sama i chcia艂em j膮 zabra膰 na spacer i te偶 nic. Mog艂a nie widzie膰 wiadomo艣ci ale to chyba musia艂aby by膰 艣lepa. Najlepsze jest to, 偶e 艂ykn臋 ka偶de wyt艂umaczenie z jej strony ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mozna. Nie piszesz jak ty sie zachowujesz,ale ja np.olalam. Chlopak sam nie wiedzial czego chce, raz ok,raz wialo chlodem. Co mialam tqoim zdaniem zrobic. Dla wlasnego dobra,z ogromnym bolem,olalam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w124
Jak ja si臋 zachowuje? Czasem pisz臋 do niej by troche popisa膰. Jak mam czas wieczorem to odprowadzam j膮 do domu po pracy bo p贸藕no ko艅czy. Potrzebowa艂a osoby towarzysz膮cej na 18stke to poszed艂em z ni膮 chocia偶 to nie by艂o 艂atwe dla mnie bo jestem do艣膰 nie艣mia艂y ale stara艂em si臋 nie by膰 dr臋twy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szanuj mnie tego 偶膮dam
u mnie ch艂opak kilka lat zachowywa艂 sie jak debil,gierki,k艂amstwa,g艂upie uniki,manipulacje,podstawianie kumpli kiedy bardzo sie chcia艂am spotka膰,d艂ugo to znosi艂am a kiedy odpusci艂am bo czu艂am sie poni偶ona i skrzywdzona On zacz膮艂 zabiega膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szanuj mnie tego 偶膮dam
tyle 偶e ja ju偶 nie umiem Mu zaufa膰,nosz臋 takie zranienia i rozczarowanie Nim 偶e pewnie skoncz臋 na antydepresantach,艣wiadomie niszczy艂 mi psych臋 i to co czu艂am do Niego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorze olej j膮, nie mo偶na by膰 czyim艣 podn贸偶kiem. Jakby jej zale偶a艂o, to przybieg艂aby na spacer z tob膮 na skrzyd艂ach. Ola膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w124
Ja tylko czasem napisa艂em smsa do niej. Od tego roku kontakt si臋 polepszy艂. Przed egzaminem na prawko napisa艂em do niej i pisali艣my ca艂y wiecz贸r a potem si臋 spotkali艣my. Troche pisali艣my, kilka razy byli艣my si臋 przej艣膰. Czasem ona chcia艂a a ja nie mog艂em i na odwr贸t.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w124
Daje sobie spok贸j. Jak sama napisze to spoko ale sam ju偶 nie wyjd臋 z inicjatyw膮. Je艣li jest porz膮dna to powinna sama odpisa膰 bo moja wiadomo艣膰 by艂a ostatnia a przed ostatnia ze znakiem zapytania. :)

Udost臋pnij ten post