Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa usypia mi dziecko

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś też tak ma....? Moja teściowa kiedy bierze małą (4 lata) na kolana od razu ją usypia, śpiewa kołysanki, kołysze - szlag mnie wtedy trafia, bo dziecko w ciągu dnia nie śpi już od roku (Zosia zasypia o 20.00) i nie pomagają prośby ani argumenty, że po całym dniu chciałabym chociaż wieczór mieć dla siebie, a nie siedzieć do północy, bo dziecko jest wyspane i pobudzone... z resztą ona najchętniej odpoczywa i sama śpi w ciągu dnia po kilka godzin... rozmawiałam już z mężem żeby jej coś powiedział, ale do tej baby nic nie dociera

Gość gość
Brałaś od krowy piniondze, to teraz masz za swoje. Będzie rządziła, bo was kupiła :)

I robi błąd po potem dziecko będzie zasypiać w przedszkolu. Może dać ja do żłobka?

Gość gość
Hej, to faktycznie przegina, bo w tym wieku dziecko nie powinno spać przez dzień, może jedynie krótka drzemka koło południa. Postaw sprawę ostro, a jak nie da się nic zrobić, to o 20 zaprowadź małą to teściowej, niech ją pobawi, a jak zaśnie, to ją przyniesie. To będziesz miała spokój wieczorem.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
ale siedzieć u "tej baby" na garnuszku to już jak najbardziej ok, nie? żałosna, rozpuszczona gówniara, której się bawić w dorosłość zachciało a nie pomyślała, że dorosłość to nie mieszkanie u teściów i obrabianie doopy w internecie osoby, która jej dach nad głową daje :o