Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was też śmieszą ludzie na rowerach miejskich verturilo ?

Polecane posty

Gość gość

robiący za darmową reklame mbanku ? buhaha

Gość gość
Tak są śmieszni -pedałują na premię 100000 pln dla bankstera co to wymyślił...

Gość gość
jakoś nie, ale smieszą mnie trole, które zamiast ruszyć grube dupsko od komputera to pierdolą od rzeczy... pozdro

Gość gość
czemu trole ? po prostu pytam :) - placisz za rejestracje w tym smiesznym rowerowym systemie - placisz za kazdą godzine jezdzenia - rowery są obudowane reklamami, obecnie reklamuje sie na nich mbank, robisz jako darmowy słup reklamowy, jeszcze za to placisz i sie cieszysz te rowery powinny byc za darmo a nie za oplatą, ale nienażarte świnie doją ludzi na czym sie da :O

Gość gość
nie stać mnie na rower za 1000-2000 zł, zatem jeśli chcę pojeździć, a jest tania alternatywa - to co w tym śmiesznego?

Gość gość
ale dla niektórych ludzi jest to jedyna okazja żeby sobie pojeździć na rowerze. Jak ktoś wynajmuje kawalerke, albo jest studentem i mieszka w akademiku i nie ma gdzie trzymać roweru albo po prostu nie stać go na rower to chociaż sobie pośmiga na takim...

Gość gość
Tak samp śmieszne są koszulki, bluzy itp. z ogromnym logo Adidasa, Nike itp. Ludzie płacą za to kosmiczne pieniądze i chodząc reklamują te firmy. Takie ciuchy powinny być za darmo!

Gość gość
nie wiem jak ty płacisz za veturilo, ale ja jeszcze nigdy nie zapłaciłem; ani za rejestrację, ani za jeżdżenie. Ot zagwostka, co?

Gość gość
ja tez nie zaplace, wezme sobie rower metodą na ''słupa''

Gość gość
17:14 czyli jesteś złodziejem albo jeździsz w jakiś sposób na gapę? bo należy się zarejestrować (10 zł) i płaci się za jazdę powyżej 20 minut. albo łżesz.

Gość gość
A to prawda żę cfaniaczki z WWA pobierają sobie te śmieszne rowerki "na zawsze " ??

Gość gość
10 zł za rejestrację nie przepada tylko jest na twoim koncie, więc nie pierrdol a po drugie można jeździć poniżej 20 minut i przejechać całe miasto. Wystarczy zmieniać rower. Wystarczy chcieć, a można Jeden jedyny raz dopłaciłem złotówkę, przez kilka lat intensywnego korzystania. Natomiast śmieszą mnie ludzie twojego pokroju, wiecznie zrzędzący, wiecznie szukający dziury w całym malkontenci. Niech zgadnę: typowa wyborczynie PISu zapewne? Gdyby nie ten nieszczęsny bank to rowerów miejskich by nie było, bo przeważająca ilość wypożyczeń jest darmowych (krótkich) i system jest baaardzo deficytowy

Gość gość
Powinni jedzenie dawać za darmo, ludzie by chętniej skorzystali z darmowych hot dogów

Gość gość
Czyli ktoś kto nie jeżdzi dopłaca do tego via kasa miasta / Jak to jest /

Gość gość
No wlasnie, czy miasta cos do tego dopłacają ?

Gość gość
Wrocław nie płaci, Warszawa buli ogromną kase za te g*******e rowerki a firma Nextbike na dodatek zarabia na reklamach, a ty piszesz ze rowerki sa niedochodowe hahahahaha Mówił o tym Przemysław Wipler, mozliwe ze to jakas zmowa władz Warszawy z tą firmą, transferowanie publicznych pieniedzy do prywatnej spólki a lud sie cieszy