Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam żadnych szans na miłość

Polecane posty

Gość gość

nie ma żadnych szans

Gość gość
I co z tego? Czemu ludzie myślą, że miłość to jedyny sens życia? Ciesz się sobą!

Gość gość
ok

Gość gość
dlaczegusz to?

Gość gość
mam 24 lata próbowałem kilka lat i żadna mnie nie chciała bo chciały bardziej przystojnego do związku

Gość gość
no to miały rację, szukaj chłopaka

Gość gość
Wybierasz sobie dziwne kobiety skoro oczekują od faceta żeby był ładny. Nie taka jest rola faceta.

Gość gość
ostatnio postawiłem włosy na żelu, a i tak mnie nie chciała

Gość gość
ja na takie trafiałem nic nie da świetny charakter bo kluczowy jest wygląd

Gość gość
Każda oczekuje żeby był jak najprzystojniejszy, tak działa dobór płciowy, to naturalny proces, faceci podobnie mają, choć jest w tym mniej kalkulacji u panów (bo to kobiety rodzą). Wielki kutas, wzrost, symetryczna budowa, zdrowe, gęste włosy, ładna twarz - TO JEST KLUCZ DO MIŁOŚCI. Jak ktoś się komuś podoba, zaczynamy idealizować i nie ważne jakim by obiektywnie zjebem był drugi człowiek, my będziemy w nim wiedzieć tylko to co najlepsze.

Gość gość
Nie, nie trafiałeś bo kobiety sam sobie wybierasz. A co do klucza miłości to chyba kogoś wyobraźnia poniosła. Facet ma być silny, zaradny ale piękny??? Po co? Dobór naturalny działa tak, że kobiety chcą wybrać jak najlepsze geny dla potomstwa ale genu piękna nie bo to kobieta jest płcią piękną, to od kobiet oczekuje się piękna. Facet odpowiada za inne cechy.

Gość gość
gość dziś na takie elementy żadna nie patrzy chcą przystojnego

Gość gość
gość dziś chcą tylko przystojnego

Gość gość
Żadna? Ja jestem kobietą;)

Gość gość
Im brzydszy człowiek, tym bardziej szuka usprawiedliwienia swojego przegraństwa i tym głośniej mówi, że "wygląd jest mało ważny" czy "liczy się wnętrze". Otóż wygląd jest najważniejszy przy doborze partnera, ale JAK SIĘ NIE MA WYBORU, BO NIKT NAS NIE CHCE, to wymyśla się bajki o istotności charakteru czy osobowości :D Przykład: 2 facetów mega atrakcyjnyc - jeden głupi jak but, cham i prostak, drugi inteligentny, o 'ciepłym charakterze' - oboje będą mieć taki sam obszerny wybór w doborze partnerek, a seks bez zobowiązań dla każdego z nich będzie tak samo łatwo dostepny.

Gość gość
JA osobiście żadnej takiej nie spotkałem w swoim życiu.

Gość gość
Dobór naturalny działa tak, że kobiety chcą wybrać jak najlepsze geny dla potomstwa ale genu piękna nie bo to kobieta jest płcią piękną, to od kobiet oczekuje się piękna. Facet odpowiada za inne cechy. xxx To cechy fizyczne sugerują jakość genów, wzrost - siła, wielki k***s - płodność, ładna, symetryczna twarz, gęste włosy, symetria w budowie - sugerują zdrowie itd.

Gość gość
Wygląd się liczy jeżeli chodzi o kobiety, nie o mężczyzn.

Gość gość
o wygląd chodzi tez o mężczyzn więc nie pisz bzdur, że nie wymagają przystojnego

Gość gość
Najważniejszy jest wzrost i wielki k***s, twarz może być przeciętna u faceta, byleby zadbana.

Gość gość
gość dziś bzdura liczy się twarz w szczególności potem sylwetka reszta nie obchodzi kobiet.

Gość gość
twarz u faceta najważniejsza? haha co za bzdury :D nieźle naj****e masz w głowie.

Gość gość
brzydcy ludzie nie powinni się rozmnażać. Właściwie to nie wiem po co w ogóle ludzie się rozmnażają. Urodzą sobie dziecko bo mają taki kaprys. Skazują je na życie i potem ono musi się męczyć na tym świecie do śmierci.

Gość gość
twarz, wzrost, sylwetka to jest kluczowe

Gość gość
Brzydcy ludzie rozmnażają się kierowani instynktem, brakuje im odpowiedzialności i świadomości.

Gość uroczaJolka
Nie każdy może być przystojny jak Justin Bieber czy Cistiano Ronaldo, nie przejmujcie się, jak wyglądacie jak Johny Deep albo Rafael Nadal to też jest ok :) Całuski ❤️