Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak w końcu z ta sprzedaża ziemi można sprzedać

Polecane posty

Gość gość

czy nie ,mam działke na wsi troche mnie przyparło finansowo nie miałam zamiaru sie jej pozbywac bo za pare lat emerytura i dobre miejsce na azyl od miasta ,ale mam kłopoty finansowe i sprzedaz to mój ratunek ale w końcu nie wiem jak to jest z tymi działkami na wsiach po zmianach ,może jest ktos kto sie zna będę wdzięczna

Gość gość
a skąd, nie możesz dowolnie sprzedać, drzewa wyciąć też nie możesz na własnej działce, za komuny nie byliśmy tak zniewoleni, cholerne rządy, teraz możesz tylko rodzić do woli, ale z tego co widać to już chyba nie ten wiek, chociaż w wieku 60 lat sienkiewicz urodziła bliźniaki wtedy dostaniesz jeszcze 500 zł na każde spłodzone dzieko

Gość gość
teraz nawet jak będziesz umierać to ci nie wolno sprzedawać na ratowanie życia tj. leczenie

Gość gość
cos pierdzielita mozna chyba sprzedac ale nie kazda ilosc tylko do ilus tam metrów

Gość gość
Można sprzedać rolnikowi.

Gość gość
My z mężem marzymy o działce na wsi ale teraz to nie wiadomo czy bedziemy mogli sobie coś kupić:(

Gość gość
Można sprzedać rolnikowi - każdy metraż, natomiast osobie prywatnej, nie będącej rolnikiem można sprzedać działkę do 3.000 m2, nie większą.

Gość gość
Oczywiście mowa o działkach rolnych, bo jeśli jakiś rolnik zmienił już przeznaczenie działek na budowlane, to można większą kupić.

Gość gość
to jak moja działka ma równo 3000 m a na niej stoi chałupka to moge ją normalnie mieszczuchom sprzedać?bo dla rolnika to nie bedzie ciekawe a dla mieszczucha super miejsce na odpoczynek i ucieczke od miasta ,jesli faktycznie tak jest ze do 3000 można sprzedac to mnie to pocieszyło:)

Gość gość
to jest 3000 rolna zabudowana z prądem wodociągiem to chyba z mozliwoscią budowy ?już zgłupiałam jak to jest

Gość gość
to w końcu taką rolną zabudowaną mozna normalnie sprzedac czy tylko rolnikowi bo juz sie pogubiłam ?

Gość gość
Nie sprzedawaj działki zacznij hodować świnki morskie na futra dla celebrytów