Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mówicie czasem ludziom, że są ładni kiedy tak nie myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Np koleżankom czy komuś tam innemu? Czy raczej jestescie szczerzy?

Gość gość
nie wypowiadam sie na temat urody innych ludzi

Gość gość
Oczywiście że jestem szczera i nikomu nie kadze, ale jak np ktoś jest chory to nie dobijam go mówiąc mu że wygląda fatalnie tylko mówie że wygląda nieźle

Gość gość
no tak, ale chodzi mi o takie zwykłe sytuacje, nie jak ktoś jest chory. Np. myslicie sobie, że jakaś koleżanka jest brzydka, ale jej mówicie, że ładna żeby pozyskać jej przyjaźn?

Gość gość
A po co kłamać, to wredne. Lepiej nie komentować czyjejś urody, jeśli nam nie pasuje.

Gość gość
Mhm.. bo ja dość czesto slysze, że jestem ładna od koleżanek czy facetów też czasem, ale wtedy sie zastanawiam czy ono to mówią szczerze czy ot tak bo wypada, pomyslalam, ze moze to taki zwyczaj zeby każdemu mówić,ze jest ładny

Gość gość
W kazdym czlowieku mozna znależc cos ładnego- oczy , nos, rece itd Nie mowie,ze cos jest ladne, kiedy tak nie uwazam. Ale lubie mowic ludziom, których lubię, mile rzeczy i na ogól nie mam problemu,zeby cos fajnego w kimś znależć. I niekoniecznie z urody, Mozna pochwalic ciuch, zachowanie, jakas fajna prace, wystapienie, miszkanie, ogród, dziecko, psa, cokolwiek.

Gość gość
ładnym nikt nie mówi że są ładni bo to oczywistość :) ponadto u nas jest tak że się wszystkiego zazdrości, urody też :) najbardziej są komplementowane brzydule lub przeciętne oraz grupa kobiet które przesadnie o siebie "dbają" uwzględniając makijaż, fryzurę, ubiór - kupuje się za to ich przychylność albo poprawia się im w ten sposób humor 🖐️

Gość gość
19:47- nie no za brzydulę totalną się jednak nie uważam bo powodzenie jednak mam :) Ale chodzi mi o to czy czasem nie jest to fałsz bo czasem mam co do tego wątpliwości czy ktoś faktycznie tak mysli jak mowi. Jeszcze co do facetów mam mniejsze wątpliwości, choć też może być to nieszczere bo facet chce mnie np. zaliczyć

Gość gość
gość dziś ładnym nikt nie mówi że są ładni bo to oczywistość usmiech.gif ponadto u nas jest tak że się wszystkiego zazdrości, urody też usmiech.gif najbardziej są komplementowane brzydule lub przeciętne oraz grupa kobiet które przesadnie o siebie "dbają" uwzględniając makijaż, fryzurę, ubiór - kupuje się za to ich przychylność albo poprawia się im w ten sposób humor lapka.gifx x Nie zgadzam się z tobą, nie wszyscy są zazdrośni i kiedy ktoś jest ładny można to powiedzieć. Nie widzę w tym nic dziwnego.

Gość gość
ładnym osobom mówię, że są ładne bo dlaczego nie? Brzydkim też żeby im było miło. Mam w pracy obiektywnie bardzo nieatrakcyjną, bardzo młodą dziewczynę. Często jej mówię, że ładnie wygląda w nowej fryzurze czy ją pocieszam kiedy ma dołka o swój wygląd. To zwykłe, ludzkie zachowanie!

Gość gość1245666589
nie i jeszcze raz nie. Natomiast ludzie kłamią cały czas na tych wszystkich portalach na czele z fejsem. Tam jest mnóstwo "piękna, śliczna, cudowna" jeszcze gorzej o dzieciach "cudeńko, śliczności, jaka piękna/piękny" a ty patrzysz i myślisz : "czyżbym patrzył na inne zdjęcie?" bo ja tu widzę brzydactwo. Każdy chyba ma oczy i pisanie takich bzdur jest żenujące...

Gość gość
Raczej nie, jeśli ktoś mi się nie podoba to z reguły wcale nie komentuje jego wyglądu

Gość gość
czyżbyś był z natury zrzędliwym dupkiem, że nachodzą cię takie myśli?